|
|
| Autor | Teade |
|---|
Qubik

Postituste arv: 110 Age: 30 asukoht: soome Registration date: 20/09/2009
 | Pealkiri: Aasta 2010 Laup Jan 16, 2010 12:36 pm | |
| Kas keegi miskeid plaane ja ideesid ka juba genereerib? Äkki prooviks varakult ideid levitada-siis võib miskit juhtumagi hakata ja on pooleliolevate projektide lõpetamisele lisamotivatsiooni. |
|
 | |
Mini

Postituste arv: 111 Age: 16 asukoht: Tartumaa, Rõngu Registration date: 09/12/2009
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Laup Jan 16, 2010 6:01 pm | |
| Endal käis korraks mõttest läbi, et teha ümber Võrtsjärve üks ring (100 km). |
|
 | |
Romka areneb
Postituste arv: 258 Age: 36 asukoht: Jõgeva Registration date: 17/03/2007
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Laup Jan 16, 2010 7:08 pm | |
| Täna oli näha, et päike hakkab võimust koguma, kuigi mu auto termomeeter näitas lausa -11.5C, oli ta siiski suutnud sulatada asfaldi vesiseks. Seda küll ühel läänest itta kulgeval laial teelõigul aga pole kaugel aeg kus asfalt täiesti kuiv ja tee ääres olevad lumevallid päikesekiirtest pistetult sulamas ja veenired teeservas jooksmas... Siis saab teha esimesed 2010a pikemad sõidud. Enne tuleb mööda lumepudedat külateed "käkerdada" asfaltteeni, siis valida sõidusuund vastupidiselt linnale ja keerata rutska põhja... aii kuidas ma ootan seda! | Mini kirjutas: | | Endal käis korraks mõttest läbi, et teha ümber Võrtsjärve üks ring (100 km). |
Just ükspäev mõtlesin, et Võrtsjärv samas lähedal aga jäänud kohaks kuhu pole sattunud. Olen vaid 1x elu jooksul ja sedagi kooli ajal möödasõidul seal käinud. Seega ettepanek on ahvatlev!
Järgnev kokkutulek mopeedikeskuses ja eelmise aasta meenutused samuti mõttes pea iga päev. Võiks jälle Vormsile minna ja siis jääda seekord ööseks! Möödunud aastal oli seal oleku aeg kuidagi väga lühike. Kuna on näha, et on lisandunud kaasavõitlejaid Tartust, siis võiks sõit alata ida poolt ja teepeal lisandujaid oodataks kokku lepitud kohtades kuni lõpuks koos sihtkohta jõutakse. Mõtlen just isesõitjaid, sest siis on asi ikka "päris.
Üldiselt plaanin sellest sõiduhooajast võtta maksimaalset! Iga vaba moment selga ja tuld! |
|
 | |
Mini

Postituste arv: 111 Age: 16 asukoht: Tartumaa, Rõngu Registration date: 09/12/2009
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Laup Jan 16, 2010 8:43 pm | |
| Ise ootan samuti kevadet. Kuigi kui vaadates seda ilmaprognoosi ( Link), siis paistab, et lund jätkub veel pikaks ajaks. Mul samuti Võrtsjärv külje all, aga ainult ühe korra olen käinud ümber Võrtsu tiirul (See oli ka väga ammu). |
|
 | |
Qubik

| Pealkiri: Re: Aasta 2010 Esm Veeb 22, 2010 10:01 am | |
| Kui paljud siit foorumist plaanivad osa v6tta viljandis mopeedide v6idus6idust? Ise valmistun ja kui rahakott vähegi v6imaldab siis pyyan ka kohal olla. Samas hapu oleks, kui seda n6utud 5 mopeedi kohale ei tule. Yleksutsena siis: K6ik liikuvad mopeedid joonele!!!! Viljandis võidusõitu ei toimu  mingisugustel kummalistel asjaoludel
Viimati muutis seda Qubik (Teis Veeb 23, 2010 5:32 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
mellpoiss
Postituste arv: 110 Age: 43 asukoht: Tallinn-Võrumaa Registration date: 18/03/2008
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Esm Veeb 22, 2010 1:26 pm | |
| | Qubik kirjutas: | Kui paljud siit foorumist plaanivad osa v6tta viljandis mopeedide v6idus6idust? Ise valmistun ja kui rahakott vähegi v6imaldab siis pyyan ka kohal olla. Samas hapu oleks, kui seda n6utud 5 mopeedi kohale ei tule.
Yleksutsena siis: K6ik liikuvad mopeedid joonele!!!! |
Niipalju kui kuulda on olnud siis Viljandisse praegu "moppe" pole planeeritud aga kui meie tiim pillid valmis saab siis kaasa võtame ikka.Mine tea mis toimuda võib!
Suveplaanidest on endal mõttes, teid kõiki Võrumaa superpaikadesse "säärekaviirukit levitama"kutsuda. Olen isegi Jaani proovinud "ärarääkida" suvepäevade korraldamist eemalt juhendama. Seni veel vastust pole. Asjast lähemalt mõne aja pärast.
Püsige lainel! |
|
 | |
oldmoped Admin
Postituste arv: 542 Age: 40 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Teis Veeb 23, 2010 3:55 pm | |
| Alustasin küll seal foorumis, aga otsustasin, et võtan postituse sealt maha, dubleerin siia ja seletan rohkem lahti. | Tsiteerin:: | Mis ikka saab juhtuda - "omad" ei saa tõenäoliselt masinaid valmis ja kuna tegu karikasarjaga, siis ei saa ju lasta juhtuda asjal, et mõned aastaarvestuse punktid kuhugi külapeale lähevad.
Miskit muud põhjust ei suuda ühe eelinfos väljakäidud klassi ärajaätmise põhjuseks välja pakkuda. See, et muidu võistluspäev liiga pikaks venib või et üks lisaklass korraldamise arvestatavalt keerulisemaks või kulukamaks teeb, ei ole vaja küll väitma hakata (kuigi võrrivõidusõidus erinevatesse klassidesse jagamist on küll juba oksendamiseni palju saanud).
Aga päriselt ei ole mittemingit vahet, miks - ei toimu siis ei toimu - nagunii on kogu sari juba ammu kunagise funi asemel esikoha peale hambad risti veri ninast välja spordiks muutunud, kus võrrimootoriga wannaby pitbiked ja muud värvilisest plastmassist ning kleebiseid täis laotud mänguasjad ringi sõidavad.
Võibolla oleks targem mopimeestel sellest suurest spordist hoops hoiduda ja ise omavahel hakata mõõtu võtma või siis krosside retrosarjas osalema. |
Kuna minu jaoks on kunagine fun võrrivõidusõidu sari muutunud juba ammu profispordisarjaks, kus sõidavad ringi võrrimootoriga pitbike osadest ehitatud värvilisi kleebiseid täis plastmasskäkid ja nüüd juba ka rollerid, siis teen ettepaneku, et ehedate 50cc retro võidusõidumasinate (nii võrrimootoriga kui ka käigukastiga masinate) omanikud võiksid vahetevahel korraldada oma kokkusaamisi ja mõõduvõtte. Asja eesmärk ei oleks küll mitte niiväga sportlik vaid rohkem see, et saaks omavahel kokku ja vanadele masinatele meelde tuletada, kui nad veel noored ja ilusad olid ja kiiresti sõitsid.
Mingeid otseseid piire, mis ja mida ja kuidas tuunida või umber ehitada, ei oleks - tähtis, et asijad oleks tehtud ja näeks välja "nii nagu kunagi tehti". Tehniliseks komisjoniks oleks enne sõitu võistlejate üldkoosolek, kus siis ühiselt otsustatakse, kas antud masin on piisvalt retrovõtmes lahendatud ja ei ole kasutatud liiga tänapäevaseid lahendusi ning näiteks kas ka sõitja sõiduvarustus masinaga kokku sobib.
Sellega seoses kuulutan välja, et selle aasta mopeedikokkutuleku raames toimub selline mopeedide retroklassi võidusõit. Tõeäoliselt saab rada olema "supermoto" - st osaliselt asfaltkattega, osaliselt pinnaselõikudega.
Loodan, et Tony ka lähiajal siia satub ja viitsib teemat natukene omaaegsete võidusõidufotode stiilinäidetega illustreerida._________________  |
|
 | |
oldmoped Admin
Postituste arv: 542 Age: 40 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Teis Veeb 23, 2010 4:27 pm | |
| _________________  |
|
 | |
Qubik

| Pealkiri: Re: Aasta 2010 Teis Veeb 23, 2010 5:30 pm | |
| Nüüd on persses:(. Mul minil on juba ees õliamordid ja ketaspidurid-neid ei suuda ma kuidagi kohe 80-nendate imagoga sobilikuks maskeerida. aga eks siis peab krossikaraamipeale miskit audentsemat tekitama:D
Ma ise küll seda peensusteni audentset vana aja hõngu tagaajamist väga kõrgelt ei hinda. Kuid tahaksin siiski selle lapsepõlve mänguasjaga kiiremaid ringe proovida ja meelde tuletada seda aega, kui külavahel sai mõõtu võetud ja õhtuti sumpsi nikerdatud, et paremini lippaks. |
|
 | |
oldmoped Admin
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Teis Veeb 23, 2010 6:31 pm | |
| Õliamordid olid 80ndate keskel mopikrossis täiesti levinud asjad - 20ju mudel tuli ka tehasest nendega. "Tavalisi" krossimudeleid moditi ise tavaliselt minski esiotsale ümber ja taga kasutati kas minski või lausa cz õhkamorte.  Ja et minust valesti aru ei saadaks - ma ei taha mittekuskilt otsast sportliku võrri(ja muude igasuguste masinate)võidusõidu sarja torpedeerida vaid juurde pakkuda alternatiivi inimestele, kes ei ole peast niipalju sportlased ja niisuured klepsu ja plastmassitükkide fännid. Tähtis on, et oleks tore! _________________  |
|
 | |
Kevin68

Postituste arv: 66 Age: 18 Registration date: 22/10/2008
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Teis Veeb 23, 2010 11:06 pm | |
| Kas mopeedifoorumil mõnda kevadist koosviibimist pole plaanis korraldada? |
|
 | |
Qubik

| Pealkiri: Re: Aasta 2010 Reede Veeb 26, 2010 6:37 pm | |
| Miski hooaja avamine/koos ühissõit võiks ju olla küll. Seega kutsuks ülesse: Sööge lund-saab sest valgest jamast rutem lahti!  |
|
 | |
Mini

| Pealkiri: Re: Aasta 2010 Reede Veeb 26, 2010 6:51 pm | |
| Aga mis kuu kanti see avamine võiks olla? Minul küll midagi lume vastu ei ole  |
|
 | |
urmet48
Postituste arv: 83 Age: 27 Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Reede Veeb 26, 2010 7:13 pm | |
| Mina enne sooja ja kuiva aega enda tehnikat välja ei aja. Pole mõtet head masinat kehva ilmaga kiusata. |
|
 | |
mati
Postituste arv: 29 Age: 48 Registration date: 16/02/2010
 | Pealkiri: Re: Aasta 2010 Püh Märts 07, 2010 11:54 am | |
| No Haanjas, Rõuges peaks midagi korraldama ikka, seal lausmaal lähevad vändad muidu rooste teil kagueestis oleks ikka ilus suvel miski tiir teha ning väike mäkketõusu katse ka vahele, täishooga muidugi mõista. |
|
 | |
|