oldmoped Admin
Postituste arv: 542 Age: 40 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: jalgrattafoorum Teis Jan 26, 2010 3:12 pm | |
| Sai vastu võetud otsus, et mopeedifoorumis on jalgrattad ikkagi natukene võõrkeha ja tehtud juurde eraldi sõsarfoorum ning siinne rattaosakond natukese aja pärast lõplikult sulgeda ja siinsed postid kustutada. Enda tehtud postitused olen juba uude kohta üle kandnud, võõraid aga ma torkima ei ole hakanud ja igaüks otsustab ise, mis j akuidas teeb. Loodan, et keegi siinsete postide peatse kustumise pärats ei solvu. Edaspidi on kõik jalgrattahuvilised suhelda soovijad oodatud http://forum.jalgratas.ee |
|
Qubik

Postituste arv: 110 Age: 30 asukoht: soome Registration date: 20/09/2009
 | Pealkiri: Re: jalgrattafoorum Teis Jan 26, 2010 6:29 pm | |
| Kurb, mulle isiklikult jalgratta teemad meeldiva kõrvalosana pakkusid huvi. Eraldi jalgrattafoorumit lugema ma ilmselt ei lähe. Abimootoriga jalgrattad või abimootorita jalgrattad... Aga eks jalgrattafanatid ise tea. |
|
Mini

Postituste arv: 111 Age: 16 asukoht: Tartumaa, Rõngu Registration date: 09/12/2009
 | Pealkiri: Re: jalgrattafoorum Reede Jan 29, 2010 11:21 am | |
| | Qubik kirjutas: | | Kurb, mulle isiklikult jalgratta teemad meeldiva kõrvalosana pakkusid huvi. Eraldi jalgrattafoorumit lugema ma ilmselt ei lähe. Abimootoriga jalgrattad või abimootorita jalgrattad... Aga eks jalgrattafanatid ise tea. |
Nõustun. |
|