veli
Postituste arv: 2 Age: 23 asukoht: Tallinn Registration date: 12/06/2011
 | Pealkiri: Otsin mopeedi ehitajat Reede Juul 01, 2011 1:00 pm | |
| Tere! Otsin ehitajat, kes ehitaks mulle kolmerattalist mopeedi. Olen pikemat aega arutlenud sellest motokuuris http://www.motokuur.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15058Tsiteerin ise ennast motokuurist | veli kirjutas: | | ....Vabandust, aga ma ei taha mingit tapariista, millega silmad punnis ennast surnuks sõita. Tahan hoopis sellist väikest, armsat ja aeglast mopeedi, millega ümbrust ja loodust nautida. Nagu kasutaja OM soovitas/kirjeldas siin, et üks ratas ette, kaks taha ja mootor külje peale ühe tagumise ratta külge. Ma olen mõelnud, et tahan sellist masinat nagu on Norsjö Partner mugava toolikesega ja pakiraamiga ja pakiraamile laseks teha veel kokku klapitava või ära võetava lisapingikese, ehk kui vaja saab lisapingikese kokku panna või ära võtta ja panna sinna, kas või oma ratastooli. Ja vastupidi, kui vaja kadagi kaasa võtta, panen lisapingikese paika, istutan ta sinna ja sõitma.... |
Millal oleks kõige parem aeg ehitamiseks? Kas talvel?
Kas keegi oleks huvitatud selle ehitamiseks? Või teab kedagi, kes oleks huvitatud? Andku teada kas siin foorumis, ps või e-meilile velijohan ät hotmail.com
Tasu kokkuleppel!
Veli |
|
veli
Postituste arv: 2 Age: 23 asukoht: Tallinn Registration date: 12/06/2011
 | Pealkiri: Re: Otsin mopeedi ehitajat Kolm Aug 31, 2011 7:17 pm | |
| Kas Tallinnas leiduks kedagi, kes sellise asjaga hakkama saaks? |
|