HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Probleem spidomeetri täpsusega.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
vardo

Postituste arv: 1
Registration date: 04/05/2011

PostitaminePealkiri: Probleem spidomeetri täpsusega.   Kolm Mai 04, 2011 6:51 pm

Tervist.

Probleem on selles, et spidomeeter näitab millegi pärast umbes 2 korda vähem kiirust kui reaalselt on Very Happy Näiteks olen kontrollinud et 25 = 50km/h.

Tegemist on Spirit mopeediga.

On kellelgi mõtteid?
Tagasi üles Go down
kuivati

Postituste arv: 64
Registration date: 08/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Probleem spidomeetri täpsusega.   Kolm Mai 04, 2011 7:22 pm

Ma arvan, et kõige lihtsam võimalus selle probleemi lahendamiseks oleks tabloole ise õiged numbrid peale kirjutada.
Oleks ka teisi lahendusi, kuid need on ilmselt keerulised ja aeganõudvad ning ei tasuks minu jaoks vaeva ära.

Kui kiiruse täpne näit on oluline, siis võib ka ratta spidomeetrit kasutada.

Mul oli ja on siiani sama viga. Õnneks läks mul spidomeetri tross katki ja ma ei pidanud selle näidu pärast enam muretsema Smile
Tagasi üles Go down
Priit_IZ
vana kala

Postituste arv: 255
Registration date: 23/05/2007

PostitaminePealkiri: Re: Probleem spidomeetri täpsusega.   Laup Okt 01, 2011 6:32 pm

Spiriti spidoajamiga kursis ei ole, aga probleem on tuttav küll. Aastaid tagasi oli ühel Kawal sama mure. Kui trossi alt lahti võtsin, selgus, et tross käib ajamisse kaheharulise "kahvlina". Üks haru oli ära murdunud ja nii jäigi pool pööretest üles kellale saatmata Smile
Jämedamale naelale keskele lõhe sisse ja trossi otsa. Asi töötas jälle, nagu ennemuiste.
Tagasi üles Go down

Probleem spidomeetri täpsusega.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1