vardo
Postituste arv: 1 Age: 20 Registration date: 04/05/2011
 | Pealkiri: Probleem spidomeetri täpsusega. Kolm Mai 04, 2011 6:51 pm | |
| Tervist. Probleem on selles, et spidomeeter näitab millegi pärast umbes 2 korda vähem kiirust kui reaalselt on  Näiteks olen kontrollinud et 25 = 50km/h. Tegemist on Spirit mopeediga. On kellelgi mõtteid? |
|
kuivati
Postituste arv: 64 Age: 22 asukoht: Tallinn Registration date: 08/12/2007
 | Pealkiri: Re: Probleem spidomeetri täpsusega. Kolm Mai 04, 2011 7:22 pm | |
| Ma arvan, et kõige lihtsam võimalus selle probleemi lahendamiseks oleks tabloole ise õiged numbrid peale kirjutada. Oleks ka teisi lahendusi, kuid need on ilmselt keerulised ja aeganõudvad ning ei tasuks minu jaoks vaeva ära. Kui kiiruse täpne näit on oluline, siis võib ka ratta spidomeetrit kasutada. Mul oli ja on siiani sama viga. Õnneks läks mul spidomeetri tross katki ja ma ei pidanud selle näidu pärast enam muretsema |
|
Priit_IZ vana kala

Postituste arv: 255 Age: 33 asukoht: Tallinn ja Harjumaa (kuidas kunagi) Registration date: 23/05/2007
 | Pealkiri: Re: Probleem spidomeetri täpsusega. Laup Okt 01, 2011 6:32 pm | |
| Spiriti spidoajamiga kursis ei ole, aga probleem on tuttav küll. Aastaid tagasi oli ühel Kawal sama mure. Kui trossi alt lahti võtsin, selgus, et tross käib ajamisse kaheharulise "kahvlina". Üks haru oli ära murdunud ja nii jäigi pool pööretest üles kellale saatmata Jämedamale naelale keskele lõhe sisse ja trossi otsa. Asi töötas jälle, nagu ennemuiste. |
|