|
|
| Autor | Teade |
|---|
mellpoiss
Postituste arv: 577 Age: 45 asukoht: Tallinn-Võrumaa Registration date: 18/03/2008
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Esm Dets 12, 2011 2:42 pm | |
| Mellpoiss, (kui kõige noorem  ) , kappas täna sealt "kioskist" läbi. Ei olnud seda tuld, oli hoopis vanema tüübi variant, numbrivalgustuse klaas puru, nii ta sinna maha jäi. Leidsin laborist ka ühe omastarust pandava klaasi, vaatame kas Mati sellega lepib. |
|
 | |
madeinussr vana kala

Postituste arv: 121 Age: 26 asukoht: Tallinn/Ervita Registration date: 25/03/2007
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Esm Dets 12, 2011 3:05 pm | |
| Unustasin mainida, et mäletamist mööda olid kodused tuled kah nagu uued.. |
|
 | |
mati
Postituste arv: 462 Age: 50 Registration date: 16/02/2010
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Esm Dets 12, 2011 6:47 pm | |
| On ikka häid inimesi veel maailmas, nagu sain muret kurta nii oli kesklaojuhataja juba juppidega kohal suur abi on kondli kinnituse kronsteinist kahju muidugi, et ainult üks aga nüüd on kergem sellest snitti võtta kui teist kuskilt ei leia. Panen siia igaks juhuks veel ühe pildi sellest äkki kellegil vedeleb mõni kuskil kasutult.  Tuleklaas aga oli kahjuks mõraga ja läheb kesklattu tagasi. Sügisel soetasin kurtnalt ise ka ühe tule mille klaas sünnib küll hädapärast külge riputada, nühkisin teist täna umbes tunni küll paberi ja pastaga. Korpus aga oli seest ära lõhutud. Otsustasin ta siis lõpuni tühjaks visata ja kleepisin sinna ühe rea leede, lihtsalt eksprimendi mõttes vaatame kas lähevad põlema, akulaadija pealt särasid küll ilusasti.  Ermole oleks küll väga tänulik kui ta maalt mulle ikkagi korraliku originaali leiaks. |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Teis Dets 13, 2011 6:28 pm | |
| |
|
 | |
mellpoiss
Postituste arv: 577 Age: 45 asukoht: Tallinn-Võrumaa Registration date: 18/03/2008
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Teis Dets 13, 2011 8:15 pm | |
| Tore, kui kellelgi miskit areneb!  Veelgi toredam on see - täna sain foorumiväliselt juba kahelt "kõrvaltvaatlejalt" kuulda, et pagana Mati ajab oma "põhjaliku säärekaputitamisega" isu peale neilegi kes muidu säärekast suurt ei pea. Ehk meie tegevus kannab juba mitmeidsorti vilju ja turul nõudlus kasvamas.  Selle kanistriga võib hädapärast ringsõidul osaleda küll, aga siis loomulikult tagapool. |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Kolm Dets 14, 2011 8:13 pm | |
| Viimane tööpäev siis täna R 13 kallal kõigepealt sai võrr endale sadula sadulsepp oli selle üsna peenelt ära parandanud mul jäi karp lahti igatahes.  Peale sai pandud ka puuduolev kett.  Väike esitule kontroll veel, jälle oli massi probleem aga kesse püüab kõigest väest see .......  Ja nii ta valmis saigi puudu veel kell, pump, number ja kunagi värvin veel valgeid lüliteid ühe portsu siis vahetan ka selle jubeda musta.  Valmis mobodele leidsin praegu vaba seinaääre sauna eesruumis kamina kõrval, sobivad sinna küll, eks kevadel viin maale siis läheb suuremaks käivitamiseks ja eks saab tehtud ka korralik fotosessioon. Selleks aastaks siis kõik võib minna teenitud jõulupuhkusele. Uuel aastal uue hooga alustame vana looga. |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Püh Dets 18, 2011 5:46 pm | |
| Oi sa pagan minu "aastaaruande" pilt läks kaduma kuskile aga parem hilja kui.....  Kahvatu küll siin mõne mehe kõrval aga midagi ikka. |
|
 | |
oldmoped Admin
Postituste arv: 926 Age: 41 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Püh Dets 18, 2011 6:30 pm | |
| Nüüd hakkab siis selguma, miks 13 valmissaamisega äkki nii kiire hakkas. _________________  |
|
 | |
madeinussr vana kala

Postituste arv: 121 Age: 26 asukoht: Tallinn/Ervita Registration date: 25/03/2007
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Püh Dets 18, 2011 6:41 pm | |
| Tagumine tuli on oma tee Tallinnasse leidnud. On teine üsna korralik ja loodan, et peale väikest puhastamist ka sobib. Kauba võin Mellpoisi juurde viia lähemaltel päevadel aga saad ka isiklikult järele tulla. |
|
 | |
urmet48
Postituste arv: 292 Age: 29 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Kolm Dets 28, 2011 12:28 pm | |
| |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Kolm Dets 28, 2011 5:53 pm | |
|
No motivatsioonipuudusel ma praegu ei kannata väike jõulupuhkus ja siis jälle vaikselt edasi. Tahan superkorda saada kõik Riga võrri mudelid Gauja, R5, R7, R11, R13 plus paar maasikat veel riga mopeedidest, hea materjal on mul juba olemas nüüd ainult paar aastat kätele jalgadele valu ja paar kilti liivapaberit, mõned terasharjad jne. ning küll ma siis need pillid kõik murupeale ritta ajan kunagi ja korraliku fotosessiooni ka teen. Minujaoks lõppeb külgrtõmbejõud mopeedidele koos väntadega ja kui juba sai kord nende Rigadega mässama hakatud siis ei hakka marki vahetama enam, teine lemmik on mul Honda muidu. Aga kelle rivi seal piltidel on ka sinu? Päris korralik kollektsioon.
|
|
 | |
urmet48
Postituste arv: 292 Age: 29 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Kolm Dets 28, 2011 6:37 pm | |
| | mati kirjutas: | Aga kelle rivi seal piltidel on ka sinu? Päris korralik kollektsioon.
|
Kui sattusid mõnda teist albumit vaatama, siis ühispildil olid mul sõidukorras isendid. Ei ole need miskit viimasepeal korras. Igal ühel miskit vajakajäämised. Laos on veel mõned mudelid tööootel Aga iga asi omal ajal. |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Reede Dets 30, 2011 2:52 pm | |
| Tänud Ermole ja Mellpoisile jõudis minuni täna ka R13 puuduolev originaal tuli, mis osutus tõesti vaga korralikuks, väike lihv ja see näeb välja nagu uus. Enda kurtnalt soetatu saatsin sama kullerteenusega kesklattu äkki läheb knagi veel kellegil vaja. Super! Tänan veelkord.  |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Reede Dets 30, 2011 5:22 pm | |
| Väga tore kui sobis, nüüd olen ka mina võrrinduse ajaloo säilitamiseks midagi konkreetselt ära teinud. |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-13 Kolm Mai 16, 2012 6:21 pm | |
| |
|
 | |
|