HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Spirit Series SP50Q-2

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorTeade
Romka
areneb

Postituste arv: 395
Registration date: 17/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Kolm Dets 09, 2009 11:34 am

Tänase seisuga spidomeetril selline number:

Keti vahetas omanik alguses mingi JAWA uue keti vastu, siis aga ostsis poest veel ühe uue mis hetkel küljes, seega siis juba kolmas kett sellel masinal. Hetkel küll päris heas seisus- ketti tagahammasrattal tõstes kerkib see imevähe. Hammasrattad siiani originaalid.

Masina üldpilt hetkel:

Muide see kaigas paremal küljel on ühe õela külakoera peletamiseks kes pidevalt omaniku pükse lõhub Very Happy (mitte see kes pildil).
Tagasi üles Go down
Gen

Postituste arv: 337
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Kolm Dets 09, 2009 10:36 pm

Kes ütles et hiinlased vastu ei pea??Masin paistab täielik tööloom olevat,millele armu ei anta.Täie tervise juures veel.

Kuhu tagatule klaas on kadunud??
Tagasi üles Go down
Romka
areneb

Postituste arv: 395
Registration date: 17/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Nelj Dets 10, 2009 5:59 am

Gen kirjutas:

...Kuhu tagatule klaas on kadunud??

Seda avastas omanik ka alles minu juuresolekul. Eks teepeale kuhugi kaotas. Ise ta oli näppinud seda, sest sinna pessa oli pandud ühe klemmiga pirn. Ise veel kaebles et ainult parkidega põleb tagatuli, pooltega mitte ja pidurituld pole. Aga seal oli täpselt samamoodi nagu esitule pesal klemmid sügavale sisse sulanud. Mina oleks täpselt samamoodi teinud nagu ette sai- kahe niidiga pirni klemmid tinutanud otse juhtmete taha, sest siis on kindel et põleb igas asendis. Ime muidugi et esipirn siiani kestnud!
Tagasi üles Go down
haandi
noor

Postituste arv: 25
Registration date: 30/01/2008

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Püh Dets 20, 2009 11:53 am

sai siis kevadel endale selline tuuning tehtud, nüüd võib maakerale ringi peale teha, sest pakiruumi jagub julgelt.
rolleri korv: 150.-
jalgratta kotid: second händ poest: 75.-
Tagasi üles Go down
erikk

Postituste arv: 11
Registration date: 11/01/2010

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Esm Jan 11, 2010 7:33 pm

Olen ka juba mõne nädala peaaegu samasuguse mopeedi omanik (täpne mudel on Lifan50 qt-2). Esmamulje on igaljuhul päris hea. Praeguseks on sõidetud umbes 44 km.
Tagasi üles Go down
kuivati

Postituste arv: 64
Registration date: 08/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Laup Apr 03, 2010 9:53 pm

Raporteerin jälle üle pika aja.
Teibituuningut on vahepeal juurde tulnud, samas ka vähemaks jäänud. Ma liimisin suunatuld kokku 6 korda tavalise superliimiga kinni. Vahepeal mõtlesin, et peabki vist tule selle teibiga kinni jätma. Õnneks leidsin ma epo liimi ja sain sellega kinnituse tugevalt kokku.

Sügisel lume saabumise ajal oli kett juba nii ära kulunud, et tuli peaaegu igal sõidul maha. Ühel sõidul läks aga halvasti ja kett keris end karteri ja küljekaane kinnituspoldi vahele kinni. Probleem oli nii tõsine, et kohapeal ma ketti lahti sealt vahelt ei saanud ja pidin seda kodus tegema. Õnneks mootor jäi ilusti terveks. Kuid küljekaan murdus katki ja üks kinnituse auk kadus kaanest ära. Paar nädalat tagasi võtsin end käsile ja liimisin kaane epo liimi abil kokku. Kuna ainult liim ei hoidnud ahte kaane osa tugevalt koos, siis liimisin ma pragude peale alumiinium seibid, mis annavad liitekohale tugevust juurde.
Igaljuhul jäi asi suhtleiselt kole. Kaant tagasi monteerides tuli kasutada Mäkaiveri teipi, et kaan ei logiseks ja püsiks paigal. Õnneks on teip hõbedane, sobides mootori tooniga kokku ja varjates pruunid epo jäljed.
Peale seda õnnetust ma ostsin kiiresti uue keti ja panin peale. Sellest ajast siiani pole kett veel kordagi maha tulnud.

Enne keti ostmist ostsin ma uue tegumise rehvi. Vana oli keskelt nii ära kulunud, et klaasikillud jms läks sealt kergesti käbi ja lõhkus lohvi.

Nüüd natukene tähtsama teema juurde. Pikka aega huvitas mind piirajate eemaldamine. Ükspäev otsustasin ma selle sisselaske toru küljest ära võtta ja otste läbimõõtu suuremaks viilida. Toru karburaatoripoolsele otsale oli kinnitusaukudega plaat väga viltu peale keevitatud. Kõigepealt ma viilisin sealt bensiini teele ettejääva osa maha. Ja siis viilisin mootori poolses otsas olevat ülipisikest auku natukene üle 1mm laiemaks. Rohkem ma ei julgenud, kuna eelistan politseiga pahandustesse mitte sattuda ja mul pole suuremat kiirust eriti tihti vaja.
Aukude viilimisest oli kasu niipalju, et kiirendus suurenes, jõudu tuli juurde ja tippkiirus kasvas 1-2km/h. Palju küll ei muutunud, kuid vastutuult sõites või sõpru vedades on sellest natuke ikka kasu. Bensukulu muutumist pole veel olnud võimalik arvestada.

Kilometraasi on tulnud juurde kusagil 200km ringis.

Ükskord tahtis sõber lumelauaga hüpata, kuid kusagil polnud piisavalt suurt langust hoo sisse saamiseks. Probleemi lahendasime nii, et panime mopile kõie taha ja sõber võttis sealt kinni. Kogusime sada meetrit hoogu ja siis võttis sõber suuna kraavi äärde, kus oli ees hüpekas. Lähemalt näeb alloleval videol.

Lumelaua video:

Remonditud kaas:
Tagasi üles Go down
Priit_IZ
vana kala

Postituste arv: 241
Registration date: 23/05/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Kolm Apr 07, 2010 9:01 pm

Pisike vahemärkus selle lehe ülemisele postile. See, mida uhkelt eksponeerisid spidomeetri näidu nime all oli pidulik NULL Smile Aparaat ju SEISIS.

Kui läbisõidule tahad tähelepanu juhtida, siis räägime odomeetrist jocolor

pig
Tagasi üles Go down
erikk

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Reede Apr 16, 2010 4:28 pm

Ega keegi ei oska öelda kust saab suuremat düüsi? Nimelt sai mõni päev tagasi võetud maha piiraja sisselasketorust ja nüüd mootor puterdab. Kas sumpsis võib olla ka mõni piiraja?
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

Postituste arv: 883
Registration date: 11/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Laup Apr 17, 2010 10:11 pm

Düüse kõige mõistlikum vist küsida Camexist - www.camex.ee
Neil ülihea valik kohapeal olemas ja hinnad mõistlikud.

Postituste arv: 337
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Püh Apr 18, 2010 11:01 pm

Enne kui düüsi kallale minna,püüaks enne reguleerinud paika panna(segunõela tõsta või langetada).Milline on küünla elektroodie värvus,kui liiga valge tuleks nõela tõsta,kui tume pruunikas siis langetada.Normaalselt töötav küünal peaks olema hele pruunikas.Seda muidugi peab vaatama peale sõitu(tühikäigul tahmab küünla enamasti ära).Lõpuks reguleeringud paika keerama.Kui need tegevused ei aita,asuksin mina düüsi vahetama.
Tagasi üles Go down
erikk

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Esm Apr 19, 2010 7:00 pm

Nõela olen juba reguleerinud. Praegu on eelviimases astmes (peaaegu kõige rikkama peal).
Üks küsimus veel: kas sumbutajas võib olla ka mingi piiraja? (tõmbab sumpsi kohast peale leegitoru lillaks). Praegu on mootoriga nii, et madalatel pööretel on jõudu, aga kõrgetel kooleb ära ja hakkab surema.
Tagasi üles Go down
Madys

Postituste arv: 5
Registration date: 30/05/2009

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Teis Mai 04, 2010 8:58 pm

Nonii, oman ka samasugust mopeedi ning sellega seoses on ka tulnud paar probleemi.
Probleem käivituses, külmalt ei käivitu starterist ega ka vändast kuid lükates juba kolmest neljast meetrist. Sooja mootoriga pole käivitamine kõigehullem, läheb vändast kui ka starterist.
Ning, haandi Kas sa oma mopeedil küünalt ka oled vahetanud selle kilometraasi juures? Neutral
Tagasi üles Go down
haandi
noor

Postituste arv: 25
Registration date: 30/01/2008

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Nelj Mai 13, 2010 6:31 pm

mina ei ole vajadust näinud veel vahetada küünalt.

ja btw, kus sa tead, palju mu läbisõit on? Very Happy

siia ma seda kirjutanud pole, aga igatahes mul on ka päris suur number juba ees, peaks jääma 6-7 tuhande vahele vist
Tagasi üles Go down
Madys

Postituste arv: 5
Registration date: 30/05/2009

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Nelj Mai 13, 2010 10:01 pm

Ega ma ei teagi Very Happy. Mingi sisetunne vms. Aga kas käivitub külmalt starterist hästi?
Tagasi üles Go down
erikk

PostitaminePealkiri: Re: Spirit Series SP50Q-2   Teis Mai 18, 2010 8:01 pm

Kust saada esitule pirni? Tondi motopoes ei müüda ja käisin ka kahes autopoes kus samuti ei müüdud.
Tagasi üles Go down

Spirit Series SP50Q-2

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next