|
|
| Autor | Teade |
|---|
madeinussr vana kala

Postituste arv: 121 Age: 26 asukoht: Tallinn/Ervita Registration date: 25/03/2007
 | Pealkiri: Puch Maxi City25 Teis Märts 29, 2011 7:38 pm | |
| Tere! Raske on seda rõõmu varjata, et minagi nüüd välismaise kultusmopeedi omanik olen. Rahad makstud ja mopeed sõbra juures hoiul, eile käisin värsket töölooma vaatamas. Tundub üsna räsitud aga originaalses seisukorras. Enne minu tehtud uusi pilte üks müüja poolne "teaser".  Kiire vaatlus tuvastas, et valed, ülikulunud või puuduvad on minu Puhhikesel just need detailid: 1) esimene ja mõlemad tagumised hammasrattad (väntade ja peaülekande oma). 2) lenksul olev esipiduri- ja gaasisüsteem. 3) pedaalide kett + ketiautomaatpinguti 4) sadul 5) bensiinipaagi kork 6) külgmised plastikkatted. Tegemist on küllaga. Hoidkem näpud pulsil. E. |
|
 | |
oldmoped Admin
Postituste arv: 926 Age: 41 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Teis Märts 29, 2011 7:51 pm | |
| _________________  |
|
 | |
madeinussr vana kala

Postituste arv: 121 Age: 26 asukoht: Tallinn/Ervita Registration date: 25/03/2007
 | Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Laup Apr 09, 2011 11:24 pm | |
| Ratas lõpuks minu juures. Pumpasin kummid täis, keerasin tagumise ratta otseks ja lükkasin...ja siis lükkasin veel ja veel natukne. Lubas, käima ei jäänud. Võtsin silindri maha ja avastasin... |
|
 | |
mati
Postituste arv: 462 Age: 50 Registration date: 16/02/2010
 | Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Püh Apr 10, 2011 7:27 am | |
| | madeinussr kirjutas: | Ratas lõpuks minu juures. Pumpasin kummid täis, keerasin tagumise ratta otseks ja lükkasin...ja siis lükkasin veel ja veel natukne. Lubas, käima ei jäänud. Võtsin silindri maha ja avastasin... |
....ja siis avastasin veel ja siis veel natuke ja siis oli juba märkamatult saabunud kesköö ja siis saabus garaazi naine kes teatas kas mina või mopeed..... No mõni ikka oskab kohe asja põnevaks ajada. |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Püh Apr 10, 2011 7:22 pm | |
| Mati pani kellaajaga täiesti pihta ja ka ülejäänuga tegelikult enamvähem:D Aga lisaks Mati mainitule avastasin, miks selle mopeedi elujõud niivõrd tilluke oli. Rõngaste lukupilu oli 3mm.Silindripea oli 180 kraadi valeks keeratud ja sisselaseke ees kellegi hammastega tehtud tihend, lisaks niigi imetillukeses sisselaskeavas on deforseering-puks 25km/h piiranguks.
Aga mis seal ikka, sõbra ja jumala abiga leidsime, et tavalise võrri rõngad sobivad peale väikest viilimist. Hiljem, selgus, et ma pidin neid rõngaid ikkagi paar tundi kauem viilima kui alguses plaanis. Rõnga laigus on küll 1,6mm aga paksus oli võrri omal 2 kümnendiku suurem,
Puhastasin silindri, kolvi ja silindripea, tegin mõned uued tihendid. Ladusin Puhhikese kokku ja proovisin. Töötas. Sõitsin natukene enam ei töötanud, arvatavasti ei saanud kätte. Uputasin, lükkasin uuesti ja peale 4-5 väljasuremist jäi tühikäigul kenasti tiksuma. Jätsin asjad nii, las tiksub. Pool tunnikest "sissetiksumist" läksin mopiga sõitma, selleks ma ta ju ostsin. Tippkiirus üsna aus, isegi rohkem kui lootsin, spidomeetri nõel kerkis 30km/h märgini. Eriti mõnus on see, et annad gaasi ja ratas liigub. Pildid on ka, eks nad varsti lisanduvad.
Lisaks vahetasin õli käigukastis...õigem oleks vist öelda, et siduris, kuna Puhhike on ühekäiguline.
Kindlasti on tulevikus vaja vahetada. 1) esimene ja tagumine hammasratas ning kett. 2) õhupuhasti 3) sadul 4) tagumise ratta trummli sisu, võll, lagrid, puksid jne. 5) esimeste amortide juhtpuksid. 6) bensiinipaagi kraan.
Juurde on vaja osta:
1) parempoolsed juhtseaded. 2) pedaalimiseks, õige tagumine ratas, kett ja ketipinguti 3) paagikork 4) ...
Ermo |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Teis Apr 12, 2011 5:01 pm | |
| Peale küünlavahetust käivitus täna väikesest lükkest. Sõita on üsna mõnus, eriti kohapealt äraminek, annad gaasi ja voilaa. Max kiirus on spidomeetri järgi sama mis eilegi 30km/h. Peale uut karburaatorit ja kollektorit ning sisselaskeava modifitseerimist peaks kiiruse normaalseks saama. Aastaarv pole teada, interneti avarused lubavad pakkuda 1985+/-1 aastat.  8mm sisselase   Teiselt poolt kah http://fotoalbum.ee/photos/madeinussr/sets/1134201/ |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Teis Apr 12, 2011 7:35 pm | |
| |
|
 | |
mati
Postituste arv: 462 Age: 50 Registration date: 16/02/2010
 | Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Teis Apr 12, 2011 7:52 pm | |
| Kas see jääb igapaeva sõiduriistaks või läheb värvimiseks-lakkimiseks varsti, sõitu teeb ikka mehe eest nagu filmis näha, vaatamata oma üsna räsitud välimusele ja soliidsele eale. |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Teis Apr 12, 2011 8:12 pm | |
| Loodetavasti saab igapäeva riistaks, aga värvimisse ja suuremasse remonti läheb vast ka, eks aeg...ja rahakott annavad arutust. |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Kolm Apr 13, 2011 7:15 pm | |
| Kustkohast neid varuosi Eestist võiks küsida peale Saksa Ebay? Seal juppe saada küll aga saatmiskulude eest saaks ju teise komplekti kaupa varuks osta.
|
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Nelj Apr 21, 2011 10:26 pm | |
| Viimasel päikeselisel remonteerimispäeval kapitaalremontisin Puhhikese esihargi(taastasin umber 70% tema esialgsest töövõimest). Kõik neli juhtpuksi kulunud üle talutava piiri, üks verdu suurest roostest õhukeseks puretud ja katkenud. Porilauas suur auk. Natukene ajuk***i ja jõudsin B varuosi (loe: Riga omi) kasutades talutava tulemuseni. Ülemisse otsa läksid uued(tegelikult mitte nii uued, B varuosa, Järvamaa kesklaost väljakirjutatud) juhtpuksid, mis sai höövli ja liivapaberiga parajaks timmitud, ning originaal purunenud vedru sai jätkatud riga omaga. Laagrid määrisin kah. Nüüd on hark nagu ta oli umbes 3000km tagasi. Isegi mõne pildi tegin aga need homme. |
|
 | |
Qubik

Postituste arv: 182 Age: 32 asukoht: soome Registration date: 20/09/2009
 | Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Reede Apr 22, 2011 8:06 am | |
| |
|
 | |
Qubik

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Reede Apr 22, 2011 8:09 am | |
| |
|
 | |
Qubik

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Reede Apr 22, 2011 8:10 am | |
| |
|
 | |
madeinussr vana kala

| Pealkiri: Re: Puch Maxi City25 Reede Apr 22, 2011 5:25 pm | |
| Olen endale juba leidnud koha kust vägagi mõistliku hinnaga asjad saadavalt on. Hetkel on ainult saatekulu väljaspool minu taluvuspiiri. http://moparts-webshop.com/ Seega foorumlased ostke omale üks Puch Maxi ja tellime koos. |
|
 | |
|