HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
Romka
areneb

Postituste arv: 409
Registration date: 17/03/2007

PostitaminePealkiri: Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu   Esm Märts 28, 2011 1:05 pm

Kuna Tony siin lahkelt jagas linki Inglismaal müüa olevatest uutest D14 mootoritest, siis võtsin tuld ja tellisin 2tk ära. Esmalt oli muidugi vaja müüjalt küsida kas ja mis hinnaga ta saadaks. Loomulikult oli ta nõus saatma ning kuna 2 mootri saatmise hind ei erinenud oluliselt ühe omast, siis ostsingi kaks.
Neid mootoreid müüs see müüja kokku 15 tükki!! Peale minu ostu jäi neid müügile veel 2 tk, aga needki praeguseks müüdud. Lisaks oli tal hiljem müüa kaks Dezamet mopeedimootorit (millised olid peal Stelladel) mis kahjuks samuti müüdud. Mul oli tegelikult plaan ka Dezametid ära osta aga kahjuks meie kohaliku DPD käki tõttu tulid esimesed mootorid 33 päeva! Mõtlesin ju, et enne uusi ei telli kui esimene partii käes, aga selleks ajaks olid mõlemad uued Dezametid kahjuks müüdud. Mul olid müüjaga ka transpordi hinnadki kokku lepitud Crying or Very sad ... Tegelikult õhkõrn lootus on, sest kui loogiliselt mõelda, et tal D14 mootoreid oli 15tk siis miks peaks Dezamet mootoreid vaid 2 olema. Küsisingi müüjalt, ootan vastust.

Ah jaa... pakk oli juba 8 märts Tartus, selle sain teada 25 märtsil kui juba kolmandat korda kurja kirja müüjale saatsin, mille peale see mulle DPD tracking nr saatis, kus kauba teekond ilusti näha oli. Siis saatsin DPDle päringu, et miks pakk minuni pole toimetatud ja vastuseks sain - pakil puuduvat mu tel nr Shocked Täiesti jabur Evil or Very Mad mu tel nr on nime järgi täiesti avalik internetist ja lihtsasti leitav. Huvitav suhtumine DPD'l - kui neilt pakki ise ei küsi, siis nad seda sinuni ei toimetagi, huvitav kaua nad oleks selle otsas istunud Shocked Täiesti korrektne minu postiaadress oli sellel kirjas ju!

Aga nüüd mootoritest. Kuna oli juba eelnevalt infot, et need võivad olla pakis katkised ja koledad, siis pakki avades ei olnudki vaatepilt väga kole - kartsin hullemat. Mõlemad on erinevatest kohtades oksüdeerrunud, ühel silindripea rohkem, teisel natuke karteriosa. Aga sellel teisel oli vasak küljekaan saanud pirakat ja tagumise kinnituse juurest mõradega.

Mõlemad mootorid käivad õnneks ringi. Pakis olid veel süüteajud, küünlavõtmed, süütepoolid, leegitoru vahemuhv koos tihendiga ja lisaks mootorite küljes olevatele küünlajuhtmetele/piipudele lisaks neid veel kaks Laughing

Ah mis ma siin lobisen, pilte kah:

Võtsin omale õiguse piiluda ka plastkaante alla... nende kinnituspoldid olid õnneks praktiliselt lahti ja ettevaatlikult lahti võttes loodan, et ei kahjustanud mootorite "uudsust" Embarassed Nagu näha on üks mootor 1993 aasta ja teine 1994.

edit: nüüd on seis selline et üks mootor on reserveeritud Mopeedikeskusele
Teise mootori rakendust ei oska praegu kohe välja mõelda. Kui keegi tunneb et vajab seda rohkem kui mina, siis antku mulle teada Laughing

Tagasi üles Go down
Romka
areneb

Postituste arv: 409
Registration date: 17/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu   Esm Märts 28, 2011 8:07 pm

Nii, info Inglise müüjalt käes! Tal on veel pakkuda üks D14 mootor, kuna selle eest on maksmata ja ta saaks seda uuesti müüa ning veel on tal pakkuda üks uus Dezamet mopeedimootor, millel kahjuks puudub karbuss ja elektrisüsteem. Kellel huvi võtab minuga tellimise asjus ühendust, detailidest räägime privaatsõnumites.

Tagasi üles Go down
Hiid

Postituste arv: 35
Registration date: 17/03/2011

PostitaminePealkiri: Re: Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu   Teis Märts 29, 2011 11:10 am

Üks oksjonil ka saadaval http://www.osta.ee/18095694
Tagasi üles Go down
Aspelund

Postituste arv: 31
Registration date: 21/02/2011

PostitaminePealkiri: Re: Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu   Teis Märts 29, 2011 4:45 pm

Osta.ee mootor ja see teema omavad väga otsest sidet.
Tagasi üles Go down
DZINTARS

Postituste arv: 15
Registration date: 22/02/2011

PostitaminePealkiri: Re: Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu   Esm Apr 11, 2011 12:58 pm

Tagasi üles Go down

Romka: D14 mootorid ja nende tellimise lugu

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1