|
| Autor | Teade |
|---|
padua vana kala
Postituste arv: 73 Age: 46 Registration date: 19/05/2007
 | Pealkiri: Gauja plekid Esm Okt 04, 2010 1:40 pm | |
| Tervitus! Osta.ee-s olid pakkumisel Riga2-Gauja plekid ehk ketikaitsed.See link oli ka siin lehel varia rubriigis ära mainitud.Osalesin oksjonil, mis õnnestus ka võita.Tõsi hilisematel kohtumistel mõne kaasfoorumlasega selgus, et ka nemad olid seda oksjonit pingsalt jälginud ja oli ka neid kes oleks pakkumise veelgi kõrgema summa peale teinud kuid nähes, et pakub keegi "omadest" loobusid ülepakkumisest.Praeguseks hetkeks on kauba eest tasutud ja pakk postkontorist ka kätte saadud, seega olen plekkide üliõnnelik omanik.Müüja kiituseks peab lausuma, et kaup saadeti koheselt teele, korralikult mullikilesse ja pehmesse svammi pakituna. Plekid ise on ülikorralikud.Nad on sirged, praktiliselt roostekahjustusteta, originaalvärvis ja Gauja tehasekirjad korralikult säilinud. Kokkuvõtteks tahan teada anda, et plekid pole ostetud edasimüügiks, kasusaamise või ärilistel eesmärkidel.Kui leidub Gauja tüüpi mopeedi taastajaid kes plaanivad plekkide replikaid valmistada ja oleks vaja korralike originaalide pealt snitti võtta siis olen meeleldi abiks.Samuti saaks ka korraliku originaalvärvi tooninäidise, sest usun, et mopeed ikka ketikaitsmetega sama helerohelist tooni pidi olema.[code] |
|
 | |
urmet48
Postituste arv: 292 Age: 29 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Gauja plekid Esm Okt 04, 2010 5:01 pm | |
| Hoidsin isegi silma peal sellel oksjonil. Pakkumist ei teinud mitte selle pärast, et omad poisid ostavad vaid pigem finantside puudumise tõttu ajutiselt. Küll neid plekke veel sinna oksjonile satub. Edu igatahes väärt asja omandamisel. Nendest tehase kirjadest oleks ainult huvitatud. Seda siis replika tegemiseks. |
|
 | |
Qubik

Postituste arv: 182 Age: 32 asukoht: soome Registration date: 20/09/2009
 | Pealkiri: Re: Gauja plekid Esm Okt 04, 2010 10:10 pm | |
| Kift... vähemalt hoitakse kokku:D Ma siis veel ei teadnud kui hooga osta.ee-s yhele dokustaadile hinda pakkusin.... Kuid õnneks ka see jõudis lõpuks õigele omanikule. Mul lihtsalt heameel et teineteist austatakse:D
|
|
 | |
padua vana kala
Postituste arv: 73 Age: 46 Registration date: 19/05/2007
 | Pealkiri: Re: Gauja plekid Teis Okt 05, 2010 7:23 am | |
| Tehase kirjad neil plekkidel täiesti jäljendatavad lihtsa vaevaga, arvan.Nimelt on nende kirjade pealekandniseks vist isegi tehases kasutatud sablooni ehk venepäraselt trafaretti.Selline mulje jääb kuna tähtedel on väikesed vahed sees s.t näiteks a pole kinniste otstega ring, need vahed hoiavad sablooniga ühes tükis näiteks a südamikku, loodan saadakse aru mida mõtlen, on ju nooruses selliseid sabloone erinevate kirjade pealekandmiseks isegi püütud valmistada ja miks mitte praegugi midagi sarnast teha. Tahtsin veel lisada, et muidugi ei soetanud ma neid plekke ka lihtsalt plekkide enda pärast.Kolmest sõitvast Gaujast on mul vaid ühel plekid olemas, needki pisut lõigatud ja üle värvitud, kirjadeta ja kahel isendil siis plekid komplektsusest üldse puudu, aga veendudes minuni jõudnud plekkide tõesti heas säilivuses ei tõuse minu käsi küll praegu neid sõiduki külge kruvimaks, eriti arvestades asjaolu, et ma oma liikuritega tahan vahel ka ringi kruiisida, vähemalt enamikuga neist.Kui kunagi ühe Gauja näitusekonditsiooni peaksin viima ja seinale riputama siis leiaksid need plekid seal küll omale koha arvan |
|
 | |
guits vana kala

Postituste arv: 166 Age: 41 asukoht: saaremaalt-järvani Registration date: 02/03/2007
 | Pealkiri: Re: Gauja plekid Nelj Okt 07, 2010 12:03 am | |
| Minu gaujaplekkidel ka see kiri loetav! urmet meil plekijahtija varsti |
|
 | |
urmet48
Postituste arv: 292 Age: 29 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | |
 | |
motorist vana kala

Postituste arv: 250 Age: 36 asukoht: Tallinn Registration date: 17/02/2007
 | Pealkiri: Re: Gauja plekid Nelj Sept 01, 2011 10:33 am | |
| Kui originaalplekke ei leia, siis lätlased teevad nii klaasplastist, kui ka plekist replika mootoriplekke Gaujadele. Hind oli sinna 50 Läti raha kanti paarist, kui mälu ei peta. Ikskile laadal ja www.ss.lv on neid müügis näha küll olnud. |
|
 | |
motorist vana kala

Postituste arv: 250 Age: 36 asukoht: Tallinn Registration date: 17/02/2007
 | Pealkiri: Re: Gauja plekid Püh Sept 04, 2011 4:55 pm | |
| Paar kehvakest pilti tänaselt Läti laadalt-    Oli nii plekist, kui klaasplastist "plekke". Ka Lvovi ja Riga-1 klaasplastist replika "plekke oli saadaval. Kui originaalilähedased need on, ei oska öelda. |
|
 | |
|