HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

V-50 Temperatur + Kust Peadüsid?

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
Kappo

Postituste arv: 33
Registration date: 20/06/2009

PostitaminePealkiri: V-50 Temperatur + Kust Peadüsid?   Püh Juul 11, 2010 11:37 am

Tere!

Minu V-50 motor läheb väga kuumaks. ZYlinder umbes 130-140°C mis on minu meelest liiga palju. Lisa6hku ei saa, seda kontrollisin juba. 62 düüs mis ma sain Remontkomplektis on liiga suur, ja 55 mis on sees on liiga väike. Kas keegi oskab öelda kus vahe pealseid saab?
Problem on ka see et soojast peas ei käivitu, mis nende temperaturi puhul mingi ime ei ole.
Tagasi üles Go down
Mini

Postituste arv: 204
Registration date: 09/12/2009

PostitaminePealkiri: Re: V-50 Temperatur + Kust Peadüsid?   Püh Juul 11, 2010 1:05 pm

Kus kandis sa elad? Teaks soovitada sel juhul. Tallinnas nt. pidavat olema selline pood, nagu Kloostrimetsa motopood, Tartus olen mopeedile juppe saanud Turu peal olevast Jalgratta- ja mopeedipoest. Nt. remondikomplekt maksis 100 krooni, seal sees oli ka peadüüs.

"Жиклер (255,270)" on märgitud taha. Miskipärast on seal kirjutatud 2 tükki, aga tegelikult on seal 1.

// 130 kraadi ei tohiks palju olla. 200-400 kraadi on silinder seespoolt, silindri sein (A.Palu "Sõiduauto"-de järgi). Ega mulgi ei käivitu hästi, kui mootor kuum.
Tagasi üles Go down

V-50 Temperatur + Kust Peadüsid?

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1