Minu 2 senti:
Selle noolega markeeritud seibiga olen käitunud vastavalt detaili nr. 7 istule võlli otsa.
Seetähendab, et võlliotsa nuudid on olnud väga erineva pikkusega erinevatel võllidel.
mõnikord lausa nii lühikeselt, et ei ole olnud võimalik sidurikorvi pikilõtku kokku tõmmata.
Sellisel juhul on see seib aidanud asja täpsemaks timmida. Ehk kui asjad sobivad ilma temata paremini, siis polegi pannud.
Mopomootori kokkuladumist olemegi alustanud just ainult väntvõlli ja siduri omavahelisest klapitamisest.
Lisaks tuleks jälgida, et see sidurikrempel seal otsas võimalikult vähe loperdaks, sellest sõltub siduri ladus töövõime.
Ka käigukasti võllide pikilõtk karteris (jällegi oluline tegur käigukasti ladusal toimimisel) vajab teinekord loomingulist lähenemist, tuleb ise sobitada eripaksuseid terasseibe. Nende mootorite detailide ebatäpsus on legendaarne.
Nr. 9 seibide asemel olen tarvitanud sobivas mõõtmes C kujulisi stopperseibe, need peaksid takistama surveplaadil ennast "pulkade" otsast maha keeramast. Paigaldatakse pärast surveplaadi paigaldust sissepoole.
Lisaks: meie tiimi kurbadest kogemustest soovitaksin kohe korvile vits (võru) peale panna.