HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

V-50 Jälle kokku. Sidur?

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
Kappo

Postituste arv: 33
Registration date: 20/06/2009

PostitaminePealkiri: V-50 Jälle kokku. Sidur?   Teis Juul 06, 2010 9:11 pm

Tere!

Nüüd on see t6ehetk et panen jälle Mini Moppi motori kokku. Uued v6llid ja hammasrattad ei sobind, zentrist väljas ja mis iganes. Ehk siis uued varuosad on halvemas seisukorras kui katkine kasutatud. Aga no jah, eks se vene asjad nii on.

Üks küsimus on mul aga siduri kohta, ma tean et väntv6lli poolt tuleb üks seib, siis buchs, siis sidurokorv. Katalogi peale vaadates on siis üks seib veel korvi sees. Kas see on kii nii v6i väikene viga pildil? Sest suur m6ttet ma kahjuks ei näe.

Ka kui ma selle paigaldan, siis jäeb üks seib ülle, v6imalik et vana omanik pani midagi valesti kokku, sest Katalogis ma lihtsalt ei näe seda seibi.

Jutt on siis punase noolega markeritud seib. Ja mille jaoks on markeeritud number 9?

Tagasi üles Go down
mellpoiss

Postituste arv: 584
Registration date: 18/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: V-50 Jälle kokku. Sidur?   Teis Juul 06, 2010 10:00 pm

Minu 2 senti:

Selle noolega markeeritud seibiga olen käitunud vastavalt detaili nr. 7 istule võlli otsa.
Seetähendab, et võlliotsa nuudid on olnud väga erineva pikkusega erinevatel võllidel.
mõnikord lausa nii lühikeselt, et ei ole olnud võimalik sidurikorvi pikilõtku kokku tõmmata.
Sellisel juhul on see seib aidanud asja täpsemaks timmida. Ehk kui asjad sobivad ilma temata paremini, siis polegi pannud.
Mopomootori kokkuladumist olemegi alustanud just ainult väntvõlli ja siduri omavahelisest klapitamisest.
Lisaks tuleks jälgida, et see sidurikrempel seal otsas võimalikult vähe loperdaks, sellest sõltub siduri ladus töövõime.
Ka käigukasti võllide pikilõtk karteris (jällegi oluline tegur käigukasti ladusal toimimisel) vajab teinekord loomingulist lähenemist, tuleb ise sobitada eripaksuseid terasseibe. Nende mootorite detailide ebatäpsus on legendaarne.
Nr. 9 seibide asemel olen tarvitanud sobivas mõõtmes C kujulisi stopperseibe, need peaksid takistama surveplaadil ennast "pulkade" otsast maha keeramast. Paigaldatakse pärast surveplaadi paigaldust sissepoole.
Lisaks: meie tiimi kurbadest kogemustest soovitaksin kohe korvile vits (võru) peale panna.

Tagasi üles Go down
Kappo

PostitaminePealkiri: Re: V-50 Jälle kokku. Sidur?   Kolm Juul 07, 2010 7:19 pm

Äitah informationi eest, aga mull on üks küsimus, ma lihtsalt ei sa selgitusest täitsa aru, palun vabandust. Kuidas ma märkan et seibe on/ei ole vaja? Kas sidur ei lahuta v6i ei ühenda?
Tagasi üles Go down
Kappo

PostitaminePealkiri: Re: V-50 Jälle kokku. Sidur?   Nelj Juul 08, 2010 4:13 pm

Sidurikorvil on l6tk olemas. Igatahes ilma seibita. Tundub aga et seibe panna ei saa, sest siis ei lahuta sidur enam :-(
Tagasi üles Go down
Kappo

PostitaminePealkiri: Re: V-50 Jälle kokku. Sidur?   Laup Juul 10, 2010 7:11 pm

Tahtsin siis korraks gteada anda et Mini jälle koos ja k6ik töötab "väga" häati, ehk siis nii hästi kui vene tehnika töötata saab. S6itsin täna koju ka. Lasnamäe - Viimsi NonStop ja ei olnud problemi. Rahulikult 40km/h ehk siis umbes pool Gas, ei taha terve aeg 100% gasiga s6ita.

Suured tänud Mellpoisile, helistas lihtsalt üks 6htu ja andis head informationi. Super.
Tagasi üles Go down
erikk

Postituste arv: 11
Registration date: 11/01/2010

PostitaminePealkiri: Re: V-50 Jälle kokku. Sidur?   Teis Juul 13, 2010 9:24 am

Mul on ka üks pilt enda mopi sidurile tehtud tugevdusest: http://album.ee/node/23275517/50152127
Tagasi üles Go down

V-50 Jälle kokku. Sidur?

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1