HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Üssetreff 2010

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next
AutorTeade
Mini

Postituste arv: 204
Registration date: 09/12/2009

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Teis Juul 20, 2010 7:47 pm

Kui palju Üssele kokku registeeris?
Tagasi üles Go down
Romka
areneb

Postituste arv: 395
Registration date: 17/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Teis Juul 20, 2010 8:20 pm

oldmoped kirjutas:

Tegu ei ole vanatehnikaüritusega ja osalema on oodatud kõik mopeedid ja rollerid olenemata sõiduki vanusest....

Miks mitte teha koostööd samal ajal samas 4-5km kaugusel toimuval "vana ,tehnika , keskuse ,talgu , päeval"
Link> http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=33972

oldmoped kirjutas:
Garaazist üritusele tulemise sõiduki valimisel on tark silmas pidada, et trassist vaid 10-15% on must- ja asfaltkate, ülejäänud kruusakattega või lausa katteta pinnasteed.

Shocked

Võrrimeestel soovitan võtta kaasa seljakotitäis sidureid ja teistel kindlasti korralikud sõiduprillid. Möödunud aasta Vormsitripil olin tõsiselt hädas oma silmadega kuna asi toimus samuti mitteasfalteel ja eessõitja tagaratta alt tulev tolm oli tappev!
Äkki saaks selle aasta raja kah nihutada korralikule teele? Pole ju tegemist mingite krossimeeste kokkutulekuga kellele meeldib juurikate vahel turnida ja lahtisel kruusal tolmutada vaid hoopis heal teel kilomeetreid ja loodust nautivate mopeeduritega.
Tagasi üles Go down
Mini

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Teis Juul 20, 2010 11:09 pm

Loodust tulebki nautida metsas Very Happy (st. seal, kus asfalt puudub).

Ma muidugi ei tea, kuidas eelmine aasta oli, aga teoreetiliselt ei tohiks see väga hull olla.
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

Postituste arv: 882
Registration date: 11/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Kolm Juul 21, 2010 11:34 am

Metsaradadele ekslema läheb meid umbes 20 masinat ja põhituumik on loomulikult sama, mis on kõik aastad olnud. cheers

Väikse lisahoiatusena osalejatele veel see, et sõidule võtke palun kaasa natukene peenemat sularaha - tõenäoliselt satume me trassil ka paari kohalikku väikemuuseumi või valla käsitöökotta või vanavarakogusse ja viisakas oleks neid ka pileti ostmisega toetada.

Ilmaga on nii, et mina ei oska mittemidagi arvata, mis ilm meil tuleb - laupäevaks on erinevatel ilmaportaalidel täiesti üksteisele risti vastu käivad prognoosid.

vana kala

Postituste arv: 241
Registration date: 23/05/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Kolm Juul 21, 2010 1:01 pm

http://www.ilmajaam.ee/l%C3%A4%C3%A4nemaa/%C3%BCsse/ - hetkeseisuga lubatakse 1mm. sademeid, aga ega see murra meid Smile Samas peab arvestama, et see ilmaennustus on väga muutlik, nagu noore naise tuju Razz
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Kolm Juul 21, 2010 9:29 pm

Tänase seisuga trassi legend viimast korda üle kontrollitud ja kõik ärapöörded täpsustatd.

Rõhutan veelkord, et tegu on trassi poolest osadel lõikudel tõsise enduuroga ja sellega seoses soovitan kõigil, olenemata ilmast, tulla trassile vaid pikkade pükste ja tugevate saabastega. Võimalusel masinale aeglasema ülekande valik ja korraliku mustriga rehvid ei tee ka üldse paha.
Kütuse kohapealt nii, et startides kõigil paagid kurguni täis ja soovitavalt igal väiksema paagiga masinal sõitjal kaasas ka 0,5l pudel bensiini lisareserviks. Võrrimeestele tagavarasiduri soovitus juba eelpool olemas. Twisted Evil
Kui vihma ei tule, siis osadel lõikudel head tolmu eest kaitsvad prillid on ka väga teretulnud.

Kohtumiseni siis laupäeval mopeedikeskuse õues ja start on mitte hiljem kui kell 11.00.

Admin

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Nelj Juul 22, 2010 12:35 pm

Ilma kohaepealt ei tea enam, mida uskuda

a) Lähipäevadel võimutseb kuumus

Täna tõuseb maksimumtemperatuur paljudes kohtades 30-32 soojakraadini. Homme ja ülehomme on Eesti kohal kuuma ja mõõduka parasvöötmelise õhumassi eraldusjoon, frondi piirkonnas on oodata tugevaid äikesevihmasid (12 tunni jooksul võib maha sadada 30 millimeetri jagu vihma) ja kohati tugevaid tuuleiile (15 m/s ja enam).

Ööpäeva keskmine õhutemperatuur tõuseb 23-27 kraadini, päevamaksimum ulatub 30-33 kraadini.

Kuumus ulatub tõenäoliselt Narva-Pärnu jooneni, sellest loodes on õhutemperatuur mõõdukam.

Lähiaja ilma nimetas sünoptik kuumusele ja vihmadele viidates troopiliseks, mis tähendab, et pikkade sadude asemel on oodata hoovihmasid, mille vaheajal särab taevas päike. «Hoovihm läheb üle, päike tuleb välja ja siis tuleb järgmine hoovihm, aga mitte nii, et on jahe ja kogu aeg sajab,» kirjeldas sünoptik.

b) Haapsalu ilm laupäev, 24.07
22°
Vahelduv pilvisus.
Kerge tuul, 2 m/s põhjast. Kuni 2 mm sademeid.

Postituste arv: 180
Registration date: 20/09/2009

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Nelj Juul 22, 2010 4:59 pm

Ja mina olen kadedusest sinine:(
Tagasi üles Go down
Mini

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Nelj Juul 22, 2010 8:02 pm

Jama jah.

Ma vaatan, kas ma jõuan selleks ajaks mootori valmis (lihtsalt proovilepanek Very Happy ); käiguvahetussüsteemi ühe vedru üks "sarvedest" murdus. Sain ostetud uue vedru ja teoreetiliselt saan homme-ülehomme valmis.

Kohale muidugi ei tule.
Tagasi üles Go down
madeinussr
vana kala

Postituste arv: 107
Registration date: 25/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Nelj Juul 22, 2010 10:25 pm

Mobod valma, minu omal esineb veel lastehaigusi, homme saab vast ka nende vastu vaksineerimise tehtud.
Palju inimesi homme minemas oleks? Kui ilma on, siis mina ja teints tuleks vast juba reede õhtuks.
Tagasi üles Go down
Gen

Postituste arv: 337
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Nelj Juul 22, 2010 11:55 pm

Laupäeva hommikul 7paiku hakkab Pärnust neli masinat liikuma.
Tagasi üles Go down
motorist
vana kala

Postituste arv: 217
Registration date: 17/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Reede Juul 23, 2010 12:34 am

Priit_IZ ja mina üritame startida päälinnast reede lõuna paiku. Kui ilma ja toimivat tehnikat annab, siis üritame Üssesse reisida väikese kaarega läbi rannarootslaste alade.

Sõidu alguses on kerge sissesõit, kuna eile sai peale pandud värskem silinder ja kolb. Eelmine kolb suutis viimati maal käies mõlemad kolvirõngad koos ühe tihvti ja ka tüki kolvist endast ära kaotada Shocked . Paar nädalat tagasi Eidaperest maale sõites käis täie hoo pealt korra mootorist mingi jõnks läbi, aga muud ei tundnud midagi. Igatahes sõitis ta veel 100 km Tallinna ilma vähima jamata ilma kolvirõngasteta ka ära ja seda rõõmsa 50-55km/h püsikiirusega. Ainult käima ei tahtnud ilma suurema lükkamiseta minna.
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Reede Juul 23, 2010 6:59 am

Gen kirjutas:

Kas ei ole natuke jõhker 100km matkale saabuda 120km soojendusringiga otse starti?
Shocked

vana kala

Postituste arv: 241
Registration date: 23/05/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Reede Juul 23, 2010 9:21 am

oldmoped kirjutas:
Gen kirjutas:

Kas ei ole natuke jõhker 100km matkale saabuda 120km soojendusringiga otse starti?
Shocked

Pole neil midagi - poon tu bi vaild Laughing
Tagasi üles Go down
Romka
areneb

Postituste arv: 395
Registration date: 17/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Üssetreff 2010    Reede Juul 23, 2010 9:36 am

oldmoped kirjutas:
...Rõhutan veelkord, et tegu on trassi poolest osadel lõikudel tõsise enduuroga ja sellega seoses soovitan kõigil, olenemata ilmast, tulla trassile vaid pikkade pükste ja tugevate saabastega. Võimalusel masinale aeglasema ülekande valik ja korraliku mustriga rehvid ei tee ka üldse paha.
...

Krt ma olen see hooaeg juba mitu tuhat km sõitnud plätade, T-särgi ja lühikeste pükstega ja nüüd hakka mingi tühise 100km pärast mingeid saapaid ja pikki pükse jalga ajama Shocked
oldmoped kirjutas:
Ilma kohaepealt ei tea enam, mida uskuda

a) Lähipäevadel võimutseb kuumus

Täna tõuseb maksimumtemperatuur paljudes kohtades 30-32 soojakraadini. Homme ja ülehomme on Eesti kohal kuuma ja mõõduka parasvöötmelise õhumassi eraldusjoon, frondi piirkonnas on oodata tugevaid äikesevihmasid (12 tunni jooksul võib maha sadada 30 millimeetri jagu vihma) ja kohati tugevaid tuuleiile (15 m/s ja enam).

Mis siin uskuda! Laupäeval laussadu! Vaadake ise kui ei usu> http://www.windguru.cz/ee/index.php?sc=229236

Seepärast stardingi täna so reedel juba varakult, ees on 220km ilusa ilma sõitu korralikul asfalteel. Laupäevase vihmaga nagunii sõita ei saa Wink
Masina valikul sai otsutsavaks ühe mu Honda tagumine litterkumm, pilt enne starti varustusega:

Tagasi üles Go down

Üssetreff 2010

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next