HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

1984 krossi Riga.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorTeade
motorist
vana kala

Postituste arv: 250
Registration date: 17/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: 1984 krossi Riga.   Laup Jan 28, 2012 1:09 pm

Vaatan, et mu teema on juba peaaegu leheküljele nr.2 vaikselt langenud Embarassed .
Sellist asja ei kannata isegi minusugune uimar välja, seega tuli täna natuke tegutseda, et teemat unustusest päästa Laughing .

Seega sai ette võetud sadulanaha pealetõmbamine.
Nahk ise puha originaal uus laokaup(NOS), mis Läti laadalt eelmine aasta toodud sai.
Kahju, et alumine katteäär pole ilus läikiv punane, nagu originaalil oli, aga seekord tuli ka sellega rahul olla.
Algseis oli selline-

Peale poolt tundi mässamist ja haamriga tihti vastu sõrmi löömist oli tulemus selline-

Paremini mina ei osanud(ausaltöelda polnud svamm ka enam kõige paremas kujus).

Juba mõni aeg tagasi sai treialit kiusatud, kes uued plastpuksid valmis meisterdas-

Nagu näha, on projekt edenenud silmipimestava kiirusega ja viie aastaga on ikka palju tööd ära tehtud Rolling Eyes .
Selleks korraks kõik, üritan ehk aastakese pärast jälle ühe postituse valmis nikerdada.
Tagasi üles Go down
Fredil88

Postituste arv: 18
Registration date: 01/04/2012

PostitaminePealkiri: Re: 1984 krossi Riga.   Reede Mai 11, 2012 11:26 am

Mul tekkis väike küsimuse nende 2 lk piltide kohta. Kuidas saite vana värvi täielikult maha ja nii ilusaks kõik tükid. Endal ka selline masin (praeguseks juba värvitud kõik aga pole veel tehnilise poolega tegelenud) aga ma ei saanud värvi küll nii hästi maha ning jäi ka tsipa roostet osadesse kohtadesse. Jõudu masinaga ja loodan, et saate valmis kunagi Very Happy- Minu masina pildid siit http://forum.moped.ee/t1102-abi-mopeedi-tuvastamisel-pildid
Tagasi üles Go down
motorist
vana kala

Postituste arv: 250
Registration date: 17/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: 1984 krossi Riga.   Reede Mai 11, 2012 12:34 pm

Fredil88 kirjutas:
Mul tekkis väike küsimuse nende 2 lk piltide kohta. Kuidas saite vana värvi täielikult maha ja nii ilusaks kõik tükid. Endal ka selline masin (praeguseks juba värvitud kõik aga pole veel tehnilise poolega tegelenud) aga ma ei saanud värvi küll nii hästi maha ning jäi ka tsipa roostet osadesse kohtadesse.

Enamusel tükkidel sai vana värv maha võetud keemilise värvieemaldajaga ja siis traatkäiaga üle lastud. Raam ja tagakiige on liivapritsitud.
Tagasi üles Go down
Fredil88

Postituste arv: 18
Registration date: 01/04/2012

PostitaminePealkiri: Re: 1984 krossi Riga.   Reede Mai 11, 2012 1:04 pm

noh eks ma nüüd siis jälle tsipa targem. Võtsin põhimõtteliselt enda masinal kõik värvi käsitsi maha Neutral
Tagasi üles Go down

1984 krossi Riga.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 5Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5