HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2, 3
AutorTeade
rando

Postituste arv: 153
Registration date: 20/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501   Teis Nov 23, 2010 8:25 pm

Laagrid on uued.Põhjuseks oli hoopis vale piduritrummel.Oli teine veits suurem kui orginaal ja siis hakkas kinni pooma.asenasin selle õigega.
Täna tegin väikese vahetuse.Mini mopile panin peale stella mootori.Kõik muud asjad ka külge ja käivitama.Käima läks, aint pöördesse ei lähe.Tean, et see on karpa jama.Stellal oli sama asi.Ehhki karpa on peal tutikas.Esimene käik on olemas, õnneks.Isegi tuled töötasid perfektselt, noh, vähemalt esimene.Sidur ei tenud hetkel koostööd, tross liiga lõdva.Homme tuunin veits seda.
Mini mootoril võtsin sidurikaane maha et veenduda, et tegemist on ikka jalakäikude karteritega.Oli küll.
Nüüd siis püüan leida kuskilt jalakäikude võlli ja siis saab selle ka korda teha.

Homme loodan miniga väikse tripi teha, poodi
Tagasi üles Go down
rando

PostitaminePealkiri: Re: rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501   Reede Dets 03, 2010 7:09 pm

Motokuuris pakuti mulle võrre ja moppe, tol hetkel ei huvitanud mind miski sealt, aga mingi aja peale köitis mu meeli suht orginaalne mini mopeed.leppisime kokku hinna ja muud asjad.Ostsin ma tegelikult seda nagu siga kotis, seisukorrast midagi ei teadnud
Soetasin endale jälle uue masina, ka mini mopeedi, aga tegemist on nn uuema variandiga millel plastporilaud ees ja taga kandiline mopeedi tuli, ja ees peaks olema ka kandiline plastmass tuli.Seda ostu hetkel polnud.
Asukohaks oli Muhumaa, isa leidis sõbra kaudu ka transpordi sellele.Põhjuseks, miks ma selle ostsin oli võibolla hind, milleks oli 750.-
Kätte saades puhastasin ära karpa, kontrollisin sädet, mis oli väga hea, ja läksin käivitama.Omal jõul käima ei läinud aga topkaga läks.Peale karpa vahetust käib kenasti.
Sõidab ka ja puha, aga jõudu ja minekut pole.Eeldasin muidugi kohe et moto kohvik.Täna võtsin mootori lahti, siduri ketastel kõik hambad maas, ime et sidur üldse toimetas.
Silinder oli korraliku, samuti ka käigukast.

Nüüd, moto mis sinna peale tuleb on seesama, mille sinise mini pealt maha võtsin, too käsikäikudega.Ainukese vahega et selle teen ümber jalakäikudeks.Võtsin täna selle käsikäikudega moto ka lahti, puurisin jalakäikude stopperi augu ja keermestasin ära.Muud vajalikud augud olid olemas.Hakkasin teist siis kokku panema, aga tundus, et jalakäikude võlli vedru nn kõrvad on kole laiali, oma tarkusest tahtsin neid siis koomale painutada, tagajärjeks oli katkine vedru.Õnneks oli isa veel linnas ja kloostrimetsa lahti.Palusin isal neid vedrusid igaks juhuks osta kolm tükki.
Homme kavatsen selle moto ka kokku panna ja raamile, siis saab juba sõita.Ma loodan vähemalt.
Masin vajab hädasti ka uut elektri süsteemi, sest praegune on igat pidi lapitud ja lõigutud.
Samuti on veel vaja ka uut gaasi trossi.

Väljalaske aastat ma ei oska öelda, pean mingi päev uurima.
Ostu hetkel puudus ka ketikaitse, see on mul ka olemas.

Siin ka pildid:
http://fotoalbum.ee/photos/randoainlo/sets/1088210

Kommenteerige siis massinat!
Tagasi üles Go down
rando

PostitaminePealkiri: Re: rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501   Laup Dets 04, 2010 6:15 pm

Täna jõudsin järjega niikaugele et mootor peal ja töötab.Vahetasin stella jaeaga ära esitule, mini sai endale plastikust tule ja stella jawa ümmarguse, aga kunagi tahaks sinna ka plast tule saada.
Minile panin ka spidomeetri, niisama, augutäiteks.
Installisin peale tagasi ka resoka, peale remonti läks käima esimese vändaga, aga no ei minekut ega jõudu polnud.Süüdet sättisin ka aga kõik jäi samaks.Olin enam kui kindel et viga on karpas.
Vahetasin karpa ära ja mopp laulis kui linnuke, jõudu oli ka ämbriga juurde tulnud.
Tegin ka keti lühemaks, oli teine pikk nagu hobuse unenägu.Ja tänu sellele jooksis pidevalt maha.
Nüüd on kiirust ikka isuga juurde tulnud, kui sõidu pealt teine panna siis võttab ratta ka all ringi.
Homme laenan delta pealt spidoka mehhanismi ja panen minile, siis suundun maanteele kiiruskatseid tegema.
Ahjaa, ketikaitse sai ka külge krutitud.
Masin hakkab juba ilmelt võtma

Sinise miniga käisin ka sõitmas, käima läks viisakalt teisest vändast, kõik oli korras, jõudu nagu ikka, meeldivalt palju, eriti kiiret polnud, tasakesi töristasin külavahel.
Ühesõnaga kõik toimib, peale tagatule
Tagasi üles Go down
Gen

Postituste arv: 347
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501   Püh Dets 05, 2010 1:41 pm

Vaatasin pilte.Sul on õnnestunud saada suht originaal seisus masin(keegi on ainult summutit "täiustanud")
Sel masinal on tagatule kinnitus metallist seega oli sellel masinal ka ümar esituli.Milline tuli paigaldati sõltus rohkem sellest mis riiulist võtta oli,plastporilaud valmis varem kui kandiline tuli.Plastist tagatule kinnitus oli juba koos kandilise esitulega.

Edu ehitamisel!
Tagasi üles Go down
rando

PostitaminePealkiri: Re: rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501   Püh Dets 05, 2010 4:09 pm

Seega ümmargune tuli peaks olema orginaal?
Kas tasuks see masin ka orginaaliks teha?Osaliselt tahaks ma nn reso külge jätte, millest ka kasu on, osaliselt tahaks peale panna orginaal sumpa.
Panen lähipäevil ümmarguse tule ette tagasi

Edu läheb alati vaja!
Tagasi üles Go down
rando

PostitaminePealkiri: Re: rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501   Teis Jan 18, 2011 9:29 pm

Tagasi üles Go down

rando mini mopeed v-501m, mini mopeed v-501

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3Mine lehele : Previous  1, 2, 3