HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

WaZ: Mini, 19**

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
WaZ

Postituste arv: 16
Registration date: 29/12/2009

PostitaminePealkiri: WaZ: Mini, 19**   Esm Jan 18, 2010 10:08 pm

Tervist,

Minu liikuriks on siis Mini, mootoriks V501M, sai siis see ostetud 2006nda aasta suvel, kui mälu ei peta. Oli siis müügil ta kohe mu elukoha juures, sai vaatama mindud ja ära ostetud. Tagantjärele mõeldes, oli ikka krõbe hind, kui praegu hindu vaadata. Aga mis sest, ise olin vähemalt õnnelik! Cool
Ei jaganud alguses Minist mitte midagi ja sai see ära toodud ühe sõbra autoga, ta tegi tiiru küll aias ringi, kuid kiirust ei saanud proovida. Eelmine omanik väitis, et teise käigu vedru on puruks ja lubas ka varuosi kaasa anda, kuid need tal linnas, lõpuks helistasin talle, et sooviks varuosi, kui siis ta läks reisile ja ununes mul need ära ja ka tal, seega varuosi ma kaasa ei saanudki.
Sõitsin siis hea tükk aega esimese käiguga, ega see hea asi ei olnud, kui ma nüüd tean, seega läks käigukast kiiresti õhtale !
Sai siis see viidud ühe vanamehe juurde, kes ammustest aegadest vene võrridega tegelenud. Tegid ta siis mul korda ja sain jälle sõita. Aastad möödusid ja Mini on ikka vastu pidanud, üheks asjaks mida ma olen parandanud on käigukast, kuid nüüd olen jällegi targem, kui vanasti.
Sai siis hiljuti just mootor jälle lahti võtta, kuna käigud ei läinud enam sisse, sai siis ära nähtud mis viga ja ära parandatud, panin kokku, kuid ikkagi käikudega mingi jama. Leppisin õemehega kokku, et ta võtab töö juurde kaasa ja puhastab ilusti ära ja teeb siis põmst kappremondi ära, kuna meil plaanis siis minna suvel pikemale sõidule.
Võtsin siis jälle mootori maha ja andsin õemehele kaasa, jäime juttu puhuma ja rääkisin ka plaanist, et suvel raam ülevärvida ja ka uued juhtmed vedada. Mõeldud tehtud, sai pliiats ja paber toodud, mis oleks Minil vaja välja vahetada. Eks räägin veel edasi, kui olen raami juppideks võtnud ja ka üle värvinud.

Ega keegi oska soovitada, kus tehakse värvimistöid, olen kuulnud, et liivapritsiga alguses ja pärast pulbervärvimisega peaks kõige ilusam jääma. Palju umbes maksaks selline värvimistöö !?

Üks pilt kh
Tagasi üles Go down
mellpoiss

Postituste arv: 576
Registration date: 18/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: WaZ: Mini, 19**   Teis Jan 19, 2010 5:44 pm

Tallinna kandis liivaprits u. 200.- ja pulbervärv teist samapalju veel.
Lisaks u. 150.- eest saab tsigikattega vidinad uuendatud.
Tagasi üles Go down
WaZ

Postituste arv: 16
Registration date: 29/12/2009

PostitaminePealkiri: Re: WaZ: Mini, 19**   Nelj Apr 01, 2010 11:36 am

Vahepeal olen siis mootori kätte saanud. Kompressioon on hea ning ka käigud lülituvad normaaselt sisse. On ka ostetud uusi juppe.
Käepidemed 50,00 kr
Esihark, amorditorud 157,00 kr
Spido tross 55,00 kr
Siduri tross + splint 70,00 kr
Leegitoru + 2tk klotsid 128,00 kr
Laagrid 203 2tk 80,00 kr
Amordikaitse 2tk 90,00 kr
Kolvirõngad 2tk 40,00 kr
Simmerid 20,00 kr
Kummirõngas 10,00 kr
Leegitoru(Müüdud) -50,00 kr

KOKKU: 650,00kr
(See siis summa, mis on hetkel sinna läinud)

Kuna ühel sõbral on tööjuures liivaprits siis saab seal vast enamus jupid ära teha ja hoiab nii mõnegi kopika selle arvelt kokku. Nii saigi siis veljed käia liivapritsis ning varsti peaksid ka minema teised jupid.

Tagasi üles Go down

WaZ: Mini, 19**

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1