HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Mini V501M

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
WaZ

Postituste arv: 16
Registration date: 29/12/2009

PostitaminePealkiri: Mini V501M   Kolm Dets 30, 2009 3:26 pm

Tere,

Nagu pealkirjas on mul mini, mille mootoriks on V501M. Proovin oma küsimust nii täpselt seletada, kui oskan Very Happy
Seega, mootori alla on üks polt ja kui see lahti keerata, tuleb sealt välja vedru ja ka silindri kujuline tugevast materjalist "jublakas", mille ots on terav ning mis siis peaks olema käigu fiksaator ehk hoiab seda hoova paigal, kui käik sisse panna.
Ega keegi oska selle silindri kujulise "jublaka" mõõte öelda või kuskilt enda juppidest vaadata. Mul endal remontimise käigus kadus kuhugi ära ja enam ei leia ülesse. Või kui kellegil oleks seda jublakat ülearu oleksin ka tänulik või siis oleks ka mõõtudest abi, saaksin ma lasta endale uue teha !

Aitäh..

Viimati muutis seda WaZ (Teis Apr 06, 2010 8:32 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
WaZ

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Esm Jan 04, 2010 12:30 pm

Oehh, oleks kas siis kellegil seda nn silindri kujulist väikest "jublakat", peaks olema siis fiksaator.
Oleks väga tänulik mõõtmete või kui kellegil oleks ülearu seda fiksaatorit !
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

Postituste arv: 924
Registration date: 11/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Esm Jan 04, 2010 2:48 pm

Mis selle originaali mõõtude üle ikka pead vaevata, need ei ole ju olulised. Teed sellise, et töötab.

Oluline on sobiv läbimõõt, et ta augus loksuma ei hakka (see on ju augu järgi ilusti mõõdetav-proovitav) ja otsakuju selline koonuseline ja ümardatud tipuga et sinna pesasse, mida ta fikseerima peab, pidama jääb. Pikkus piisav, et ta ilusti omal kohal püsiks (väga lühike hakkab tõenäoliselt liigapalju diagonaalis "ujuma"). Taga oleva survevedru pikkus ja jäikus peab olema selline, et selle ilusti suudab paika suruda pesasse ja mitte liiga jäik, et käiguvahetus ebamugavaks läheks.

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Esm Jan 04, 2010 3:55 pm

Nojah, seda oleks võimalik teha ja üritada, aga lootsin ka, et saaks ühe ropsuga tehtud. Aga jah üheksa korda mõõda, üks kord lõika Wink
Tagasi üles Go down
Gen

Postituste arv: 347
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Esm Jan 04, 2010 8:17 pm

Minu kätte sattunud mootoritel on need"jublakad" kõigil olnud erinevad,millist originaaliks pidada ma ei tea.Õnneks on nad kõik oma ülessandega toime tulnud.Õige vedru leidmine võib probleeme tekitada,kuid veidi nuputamist ja isegi kummitükk võib asja ära ajada.(on ettetulnud)
Tagasi üles Go down
WaZ

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Teis Apr 06, 2010 8:37 pm

Ei hakanud uut teemat tegema, tahtsin küll selle ära kustutada, kuid pole seda nuppu millele vajutada, et ära kustutada ! Question (Äkki Oldmoped saab selle vea mul parandada või olen ise midagi kahe silma vahele jätnud)

Kuid siis küsimuse juurde, et kas väntvõlli laagrid peavad/vahetpole olema kinnised või lahtised !?
Tagasi üles Go down
madeinussr
vana kala

Postituste arv: 121
Registration date: 25/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Teis Apr 06, 2010 8:44 pm

Lahtised, bensiini sisse segatav õli neid määribki. Kinnistena see süsteem ei toimi.
Tagasi üles Go down
urmet48

Postituste arv: 289
Registration date: 30/03/2009

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Teis Apr 06, 2010 8:45 pm

Ise olen siiani lahtisi laagreid kasutanud. Nö. küttesegu hoiab laagrikuulid värskena stiilis.
Tagasi üles Go down
Gen

Postituste arv: 347
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Teis Apr 06, 2010 8:49 pm

Tehase poolt on ettenähtud lahtised laagrid.Ise olen teinud kinnised laagrid ühelt poolt lahtiseks,sest laagrite määrimine toimub kütuses oleva õliga.Simmerid on mõlemal juhul vajalikud.
Tagasi üles Go down
WaZ

PostitaminePealkiri: Re: Mini V501M   Teis Apr 06, 2010 8:53 pm

Jah, olen ise ka kuulnud, et lahtised siis sealt väntvõlli poolt ja välimised võivad kinni jääda.
Aitäh vastuste eest !
Tagasi üles Go down

Mini V501M

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1