ma panin siduri kokku ja kaane peale.panin mootori käima ja proovisin käiku sisse panna aga kui ma siduri alla vajutasin siin jäi mootor seisma...noh....suri välja.kas keegi teab probleemi või oskab anda nõu mida teha?
urmet48
Postituste arv: 236 Age: 28 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
mis mõttes reguleeritud?ma panin siduri võllile peale,panin mutriga kinni.Näppudega vajutasin koos vedruga surveplaadi.Peris valus oli!.Ning panin mootori kaane peale.Ma ei saa aru kuidas see survepuks peale käis.Kas ta käis survepoldi alla või survepoldi peale....noh.....selle liikuva asja peale nii ,et kui maa kaane nn kaigast liigutasin siis ta tõusis otse üles et surub sidurile peale kui ma siduri alla vajutan.
Siin ei saa ma aru?
kas sinna survepuksi juurde käib ka midagi? ma arvan ,et survepuks ei vajuta korralikult alla. Milles võib siis probleem olla?
Ei leidnud praegu kataloogi üles, kuid seal siduri korvi all peaks üks seib kaa käima. Enda minil jätsin seibi vahelt ära ja oli samalaadne asi. Sidurit vajutades suri välja.
missugune see seib peaks välja nägema ja kuhu ta käib?
Qubik
Postituste arv: 180 Age: 31 asukoht: soome Registration date: 20/09/2009
Pealkiri: Re: Mopeed Riga *MINI* siduriprobleem Laup Jan 16, 2010 12:58 am
Tavaline ümar terasest seib, paksusega umbes 0,5 mm. Käib sidurivõlli peale, sidurikorvi ja laagri vahele. Kui sidurit paigaldad, siis esimene asi, mille võllipeale paned, peaks olema see seib.