HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Väike reis Saaremaale.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
Gen

Postituste arv: 337
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Väike reis Saaremaale.   Esm Juun 29, 2009 11:07 pm

Meil oli plaan Saaremaale minna naise isa juurde.Mulle ootamatult pakkus naine välja,et läheks mopeedidega(omal oli see mõte muidugi peas)Minu tehnikavõõras naine soovis seda sõitu teha mopeediga,olin päris üllatunud(ta oli mopeediga sõitnud ainult korra ,sedagi Mopeedikeskuses Tomosega)Nii saigi see sõit ettevõetud.Naine sai värvilise "Riga"(kuna automaatsiduriga siis algajale lihtsam) mina "jawa". Rigal puudus pakiraam kuid minu isa jalgrattal oli vahva korv,küsimise peale ütles tal neid veel.Nii sai ka see probleem lahendatud.
[img][/img]
Sõitu alustasime Pärnust ühe-kahe vahel ning jõudsime viiesele praamile.Sõidetud sai rahulikult,peatustega ja enne praami käisime veel Kirsi muusemis ka.Pildil üks vahe peatus:
[img][/img]
Suurem peatus oli Orissaares peale seitset olime sihtpunktis läbisõiduks tuli 110km.
Jawal tekkis Saarel sõites veider ragin tagarattasse uurimisel selgus ,et tagumine ketiratas loksub.Põhjuseks oli ketiratta laager.Õnneks leidsime kuurist sobivas mõõdus kuid laiema laagri(õige oli 6203)mis olla olnud mingi elektri mootori oma.
Tagasi teele asusime paar päeva hiljem.Ette jäi Muhu saar nii sai talle jalgratta teid pidi tiir peale tehtud.
Sõitu sai alustatud umbes samal ajal,kuid jõudsime kella kuuesele praamile.
Mõned pildid:
[img][/img][img][/img]
Mandril sai suund võetud jalgratta teele nr1 seda mööda liigutud Pärnu poole.Nehatust pöörasime põhimaanteele seda mööda jõudsime lõpuks kümneks koju.Kogu läbisõiduks kujunes 272km küttekulu oli kummalgil masinal kusagil 2l/100km.Ilm oli sõiduks ideaalne.Liikudes mõnus tuulehoog vastu,seistes "tappev" palavus.Masinad pidasid sõidule hästi vastu.

Seega Seltsimehed kasutage suve!!!!
Tagasi üles Go down

Väike reis Saaremaale.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1