HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Projekt kaasaegne Retro

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2, 3
AutorTeade
Gen

Postituste arv: 347
Registration date: 03/10/2007

PostitaminePealkiri: Re: Projekt kaasaegne Retro   Esm Juul 04, 2011 10:56 pm

Möödunud kuu avastasin et jälle on üks kodar katki aga kes hakkab ühe kodarapärast sellega tegelama(mina mitte)
Eelmine reede selgus et katkiseid kodaraid on juba kolm.Viimane aega asi käsile võtta.Leidsin oma viimased kolm kodarat ja õhtul sai asi ära tehtud.Vahetatud sai ka 20tolline rattaõhukumm mopeedi oma vastu(lootuses et mõnda aega ei pea ratast alt võtma).
Peale 300km trippi on kõik kodarad veel terved.

Sai ka veidi kütuse arvestus peetud,linna vahel "agresiivset" sõidustiili harrastatuna(pöörded piirajasse ja käiguvahetus)sain kuluks 2,7l/100km.
Laupäeval teekonnal Pärnu-Vändra-Üsse tuli kuluks 2,4l/100km(kiirus katsed,tuled jne)
Pühapäeval teel koju kiirusel 50-55km/h sain 2,2l/100km.

Kuna Üsse reis lõppes suht pimedal ajal said ka tuled korralikult ära proovitud.Üsna üllatav oli kui pikalt andis sõita "päeva"tuledega.Mingi aeg märkasin ,et teeäärsed sildid ja viidad helgivad vastu,pilk selja taha.Olin teel üksi,minu oma tuled helkisid sealt.
Kui juba liialt hämaraks läks,lülitusin ümber pooltulele ja tee masina ees oli jälle hästi nähtav.Sai proovitud ka kaugtuld ,siis olid nähtavad kauged objektid ,tee muutus teise järguliseks.

See oli selle masina esimene Üsse tripp kus kõik rehvid terveks jäid(eelmine kord koguni neli korda)
Tundub masin on Rootsiks valmis(tuleb ainult arvele võtta ja korralik pakiraam muretseda)
Tagasi üles Go down

Projekt kaasaegne Retro

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3Mine lehele : Previous  1, 2, 3