oldmoped Admin
Postituste arv: 924 Age: 41 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: väike talvine ring Püh Nov 23, 2008 8:10 pm | |
| Sellise ilusa talveilmaga tundus kodus toas tobe istuda ja kuna uudistest oli öeldud, et võimaluse korral ilma erilise vajaduseta autodega mitte sõitma minna, tundus mõte mopeediga sõitmisest täna väga ahvatlev. Kahjuks oli kolmerattalisega eile kurvalt läinud, sai täna siis sõitu mindud tomosega. Eelmisest aastavahetusesõidust oli veel meeles, et need masinad ei ole lumesajusse kõige sobivamad kuna karburaator kipub kinni härmatama, siis sai kiiresti nurgas olnud toruisolatsioonimaterjalist valmistatud karburaatorile ka kasukas selga, mis kaitseb lume eest ja ühtlasi aitab ka silindrilt tulevat sooja õhku veidikene sinna suunata. Eelmine talv:  Valmistatud tuuning:  Üldiselt oli sõita lõbus ja tegin kokku umbes 30-40km ringi - sõitsin veidikene väiksemaid teid mööda, käisin ka Tallinn-Haapslu maanteel ja tegin tiiru ka Haapslu linnapeal. Libeda ja lumega oli täitsa võimalik hakkama saada ja ainsaks ohuks tundusid olevat üksikud ringiliikuvad autojuhid, kellede trajektoore vaadates oma masinaga läbisaamisoskuses ma alti just kõige kindlam ei saanud olla (eks nad arvasid kindlasti minu kohta seda sama) Kui samamoodi jätkata, peaks millalgi mõtlema sellele, et hankida ühele masinatest alla korraliku talvemustriga rehvid, mis teeksid lõbu veelgi suuremaks.    |
|
hardo noor

Postituste arv: 53 Age: 19 asukoht: Läänemaa Registration date: 26/02/2007
 | Pealkiri: Re: väike talvine ring Esm Nov 24, 2008 5:05 pm | |
| Paras lumememm  |
|
Gen
Postituste arv: 347 Age: 40 asukoht: Pärnu Registration date: 03/10/2007
 | Pealkiri: Re: väike talvine ring Nelj Nov 27, 2008 8:09 pm | |
| Lahe!!. Omal oli ka kange ahvatlus aga kahjuks mõttest kaugemale ei jõudnud. |
|
Priit_IZ vana kala

Postituste arv: 255 Age: 33 asukoht: Tallinn ja Harjumaa (kuidas kunagi) Registration date: 23/05/2007
 | Pealkiri: Re: väike talvine ring Kolm Dets 17, 2008 9:00 pm | |
| Mis kolmerattalisega juhtus? Aga sõit tundus lahe  Kuidas karpa-tuuning end õigustas? Mul tuli kohe esimese asjana meelde Deltaga lumes püherdamine. Tomosi ees eelis oli vaieldamatult parem rehvimuster, kuid karpa jäätumisest ei pääsenudki seegi isend. Olgugi, et Deltal on karpa silindri taga ja peaks soojas õhuvoos olema. |
|