HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Mopeedisõit ja lahtised koerad

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
Mini

Postituste arv: 216
Registration date: 09/12/2009

PostitaminePealkiri: Re: Mopeedisõit ja lahtised koerad   Laup Juul 03, 2010 9:33 pm

Täna oli kokkupuude:

Sõitsin sihitult ühes alevis ringi. Jõudsin kortermajade juurde. Järsku ilmus kaks väikest nähvitsat ühe maja tagant välja; esimene mõte oli kohe pidurdada. Pidurdada ma ei jõudnud ja üks koer juba jõudis botasest kinni võtta (botas jäi terveks Very Happy , isegi jälgi ei jäänud). Seisma jäädes läksid koerad kohe minust eemale.

Kohe esimene mõte oli seisma jääda. Toimis.
Tagasi üles Go down
reymo1995

Postituste arv: 18
Registration date: 18/04/2010

PostitaminePealkiri: Re: Mopeedisõit ja lahtised koerad   Laup Juul 03, 2010 10:55 pm

On endalgi päris palju koerte eest ära sõita tulnud. Otseselt hammustatud pole, aga ei ole ka palju puudu jäänud. Üsna paras jama on meie kandis taksikoerad, kes ei jookse mitte masina kõrval või sellele järgi vaid lippavad otse esiratta ette. Siis ei jää muud üle kui pidurid põhja ja kiirelt lenksu pöörama. Hiljem muidugi tahetakse veel vastutasuks ''elu päästmise eest'' säärest kinni hakata Suspect Veel tuli meelde üks omamoodi juhtum selle suve algusest. Nimelt oli vahepeal minu käsutuses üks Riga-11, mis on väga kärarikas. Minu Riga-13 aga on küllaltki vaikne ja sellega sõites hakkas pidevalt üks koer järgi jooksma. Ühel õhtul läksin Riga-11ga üsna vaiksel kiirusel sama tänavat pidi ja jälle oli see koer õues ja jooksis tee äärde haukuma. Mina vajutasin aga selle peale siduri veidike alla ja gaasi põhja. Hääl läks täpselt nii valjuks, et koer jooksis sabatuust jalgevahel maja taha peitu. Hiljem tagasi tulles istus ta rahulikult trepil ja ei teinud ühtki ähvardavat liigutust. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.talleks.pri.ee
Mini

Postituste arv: 216
Registration date: 09/12/2009

PostitaminePealkiri: Re: Mopeedisõit ja lahtised koerad   Püh Juul 04, 2010 10:40 am

Edasi sõites on oht, et koer võib jääda kuskile vahele/ette ja seetõttu võib koer viga saada. Halvemal juhul on võimalus ise samuti kukkuda.
Tagasi üles Go down
Kevin68

Postituste arv: 98
Registration date: 22/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: Mopeedisõit ja lahtised koerad   Laup Juul 10, 2010 3:39 pm

Enne nad ei õpigi, kui on ühe korra tagajärgi tunda saanud, kui mingi nähvits tuleb mina seisma kunagi ei jää ja kui närima hakkab annan lishalt jalaga. Kurat, kas tõesti on koeraomanikel oma kurjasi ja karvaseid nähvitsaid raske vähe õpetada või neid ketis hoida? Twisted Evil

Naabrimehele jooksis mitu korda üks kortermajadest pärit lahtine koer järgi ja on isegi püksisäärest kinni hakanud, rääkis omanikuga ja ütles et kui ükskord veel selline asi juhtub teeb lishalt politseile avalduse, peale seda pole see koer majadevahel üksi ringi hulkunud ning on alati keti otsas.
Tagasi üles Go down
http://www.vanaisavokk.forumotion.com

Mopeedisõit ja lahtised koerad

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2