HomeKKKOtsiRegistreeriLogi sisse

Share | 

Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
rallitaja

Postituste arv: 38
Registration date: 19/03/2008

PostitaminePealkiri: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Kolm Mai 14, 2008 4:37 pm

Tere!

Ühel päeval lisas mind MSN-i listi keegi Kaimar (MSN kaimarkallari@hotmail.com) ja hakkas oma sõiduriistadest rääkima. Lõpuks näitas, milline tema võrr on. See juhtus olema foorumlase motorist Riga:
Tsiteerin::
kaimar says:
http://forum.moped.ee/kasutajate-masinad-ja-projektid-f15/riga-131990-t43.htm
kaimar says:
see on mu oma
Kristjan says:
Kui sa Põlvas elad, siis miks on moped.ee foorumis sinu asukohaks Tallinn?
Valetad või?
kaimar says:
ei valeta
kaimar says:
noh jah ma tegin tolle kiiresti ära aga enam pole seal väga käinud

Kui seletasin talle ära, et tema lingil viidatud sõiduk talle ikkagi ei kuulu ja et ta mulle valetab, tuli järgmine link:
kaimar says:
ok valetan vabandust ma saadan ühe pilti mis on minu võrr nagu
Kristjan says:
Vaata, mulle ei meeldi eriti inimesed, kes valetavad.
kaimar says:
vabandused siit poole
kaimar says:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=5&u=11396351
Kristjan says:
Ja sa väidad, et see on kindlalt sinu jagu?

Seda väitis ta juba kindlamalt enda jagu olevat.
Tänane logi on siin:
kellel on skype says:
tere
Kristjan says:
Kas see on sinu võrr? http://www.servimg.com/image_preview.php?i=5&u=11396351
kellel on skype says:
on küll
kellel on skype says:
mis siis
Kristjan says:
Kunagi väitsid ka et on... Aga ütle seekord ausalt.
kellel on skype says:
on
Kristjan says:
Valetad.
kellel on skype says:
ei
Kristjan says:
Valetad ja kuidas veel.
kellel on skype says:
kust võtad
Kristjan says:
Korra sa juba valetasid... Ja valetasid uuesti.
kellel on skype says:
ei valeta kohe sõitma
Kristjan says:
Varastad foorumitest võõraste võrride pilte ja väidad pildil olevad võrrid enda omad olevat... Kas sa tõesti usud, et ma olen loll?

Peale enda viimast lauset logis kutt välja või siis blokkis mind ära.
Pildil olev võrr, mille kohta täna küsisin, on selle teema kohaselt kasutaja padua jagu. Kaimar väitis selle olevat 85. aasta masin ja et tema isa ostis ratta 87.aastal.

See teema ei ole küll mõeldud mingiks pealekaebamiseks, vaid lihtsalt märkuseks. Nüüd on siis näha, kes end Teie masinate abil kõvemateks meesteks võivad teha. Ma veel imestasin, et ta näiteks Motokuurist minu mopeedi või mootorratta pilte ei võtnud ja neid mulle pärast ei esitlenud - oleks see ju veel idiootlikum välja näinud.

Päikest ja head sõiduilma kõigile!
-Kristjan
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

Postituste arv: 925
Registration date: 11/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Kolm Mai 14, 2008 5:20 pm

Selline see elu juba ükskord on ja internetis piltide üles riputamisega tuleb sellega alati arvestada. See, et enda masinate pilte olen leidnud kogu maailmast, nii Venemaalt, Soomest, Hungarist, Ameerikast kui ka loomulikult Eestsist, on täiesti tavaline ja tihti kasutusel illustreeriva materjalina mingi mudeli arutelu juures või lihtsalt näitena nõukogude mopeedidest. Rohkem imestanud selle üle, et viimasel ajal on olnud päris mitu juhust, kus on konkreetselt küsitud, et kas võib pilti kasutada.
Eks tõenäoliselt oleme me kõik kasutanud vahetevahel kiirsti netist leitud võõraid pilte, kui vaja "näitliku õppevahendit", millisest masinast jutt parajasti on.
See, kui mõni noor soovib oma aktsiaid kellegi silmis tõsta, kui enda oma pähe kellegi teise masina pilte näitab, on lihtsalt lastetoa ja maailmavaate probleem, mis tõenäoliselt millalgi üle läheb.
Tagasi üles Go down
http://www.moped.ee
guits
vana kala

Postituste arv: 166
Registration date: 02/03/2007

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Reede Mai 16, 2008 6:53 pm

leidsin enda vörri pildi venemaa foorumist, kuigi keegi pole luba küsinud!(muidugi poleks ma keeldund) aga see rallitaja vestlus on jah kummaline!!
Tagasi üles Go down
http://www.profid.ee
rallitaja

Postituste arv: 38
Registration date: 19/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Reede Mai 16, 2008 6:59 pm

Eks haruldasemate asjade pilte ikka võõrastes kohtades kasutatakse. Viisakam rahvas küsib ka luba pildi kasutamiseks. Aga see, kui enda rontide pärast häbi tunda ja siis võõraste inimeste uhkemate sõidukitega keksida, ajab teinekord närvi mustaks küll.
Tagasi üles Go down
guits
vana kala

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Reede Mai 16, 2008 7:07 pm

Tagasi üles Go down
hardo
noor

Postituste arv: 53
Registration date: 26/02/2007

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Reede Mai 16, 2008 8:25 pm

oldmoped kirjutas:
See, et enda masinate pilte olen leidnud kogu maailmast, nii Venemaalt, Soomest, Hungarist, Ameerikast kui ka loomulikult Eestsist, on täiesti tavaline ja tihti kasutusel illustreeriva materjalina mingi mudeli arutelu juures või lihtsalt näitena nõukogude mopeedidest.

Kui ma nüüd ei eksi, on see punase Riga-11 pilt(mis on jah jube populaarne internetiavarustes) teile kuuluvast võrrist...
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Reede Mai 16, 2008 9:49 pm

guits kirjutas:
leidsin enda vörri pildi venemaa foorumist, kuigi keegi pole luba küsinud!(muidugi poleks ma keeldund) aga see rallitaja vestlus on jah kummaline!!

Selle venemaa foorumist leitud pildi pärast võid ka natukene ka mind peksta - olen ka selle foorumi liige, mina neid sinna pannud ei ole, kuigi olen vahetevahel meil toimuvat seal kajastanuyd aga seljuhul olen alati viitanud originaalpildile (üldlevinud tavade järgi loetakse viitamine lubatuks), mitte kopeerinud seda nende serverisse.
Paar inimest sealt taastavad vanu lvovlasi ja kuna neile tundub, et Eestis on neid masinaid rohkem, kui kogu suurel venemaal, siis käivad nad siin foorumis pilte vaatamas ja tõesti on paari pilti siit ka illustreerivaks materjaliks sealses foorumis aruteluteemades kasutanud.
Enamasti on dyr4ikus alati märge juures olnud, et pilt on siit foorumist pärit, täpsem juurdeseltus ja otsene suhtlus on neil tõenäoliselt lihtsalt keelebariääri taha jäänud. Üks Peterburist pärit mopeedihuviline omab ka siin foorumis kasutajat ja on Sinu 042'e teemas ka suhelnud ja tõenäoliselt on lisaks rootslastele ka ühte külalist Moskvast ja tõenäoliselt ka vähemalt ühte külalist Lätist selle aasta kokkutulekule oodata.
Tagasi üles Go down
guits
vana kala

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Laup Mai 17, 2008 4:10 pm

egas tegelt mul pole midagist selle vastu ,et ne seal ripuvad!! aint heameel kui kellegil kasu neist piltidest!! tahaks isegi rohkem neist lvovlastest teada ja pilte näha!! kuna suht huvitav aparaat!
Tagasi üles Go down
oldmoped
Admin

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Esm Mai 19, 2008 8:54 pm

Kustutasin teemast väljamineva OT ära. See foorum ei ole ikkagi nõiajahi koht.
Tagasi üles Go down
padua
vana kala

Postituste arv: 73
Registration date: 19/05/2007

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Teis Jan 20, 2009 1:38 am

Tervitus!Pole varem juhtunud seda teemat lugema,aga praegu sirvisin pisut ja selgus, et keegi on minule kuuluva võrri pilti kusagil msn-is enda masinana tutvustanud.Mind paneb see muigama,ei pahanda ka.Pilt ongi pandud teistele vaatamiseks,seda võib kasutada ka illustreeriva materjalina jne. Ilus on muidugi kui seejuures viidatakse, et pilt pärit sealt jne.Kui keegi aga pildil oleva enda omaks valetab jäägu see siiski aga valetaja südametunnistusele ja ehk võiks mõelda kas on oma ausust nii odavalt mõtet müüa.Üldiselt pole aga mul midagi selle vastu kui minu siia riputatud pilte keegi normaalsetel eesmärkidel kasutab, pildid mul autoriõigustega kaitstud pole.
Tagasi üles Go down
Priit_IZ
vana kala

Postituste arv: 255
Registration date: 23/05/2007

PostitaminePealkiri: Re: Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.   Kolm Mai 27, 2009 12:46 am

Padua, ära muretse Smile See poiss kasvab nati suuremaks ja siis jätab su võrri pildid rahule. Olen üsna kindel Smile Siis saab ennast juba ehtida suure mandri toodanguga, kus ühe "kuulsa masina" nimi moodustab 3/4 omahinnast Laughing
Tagasi üles Go down

Keegi omastab moped.ee foorumis tutvustatud mopeede.

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1