|
|
| Autor | Teade |
|---|
Romka areneb
Postituste arv: 409 Age: 38 asukoht: Jõgeva Registration date: 17/03/2007
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Kolm Juul 22, 2009 6:47 pm | |
| | krossitaja kirjutas: | | Kas neile veel kusagilt varuosi on saada? |
Avastasin Soome netipoe "Mopomestan" kus olemas mulle sobivad esi- ja tagahammasrattad (15/42) kusjuures täitsa normaalsete hindadega (4.50€ ja 10.95€). Sealt saaksin ka tagatuleklaasi aga see tervelt 56.50€ maksab ja samuti on kallis esitulekorpus- 87.50€ Need mul mõlemad mõradega ja võiks ära vahetada. Esikorvi leidsin cmsnl.com lehelt aga sellegi hind valus 71.50€ Seal olemas ka esivedrustuse püstakud hinnaga 144€, "Monkey Bike UK" lehel samad asjad 138naela Tagapakiraami plaanin muretseda Eestist kohapealt. Nimelt mõne koolenud Hiina klooni ATM küljest. Neid peaks jaguma massiliselt, sest linnapildis liikumas on need suht haruldaseks jäänud  |
|
 | |
Gen
Postituste arv: 347 Age: 40 asukoht: Pärnu Registration date: 03/10/2007
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Nelj Juul 23, 2009 2:17 pm | |
| |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Esm Aug 03, 2009 8:29 pm | |
| Täitsa ilus lõpphind tuli ebays 1964a Honda Monkey esiisal! Kroonides siis 52000kr! Oksjonilink >siin<
Viimati muutis seda Romka (Reede Veeb 11, 2011 1:17 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Teis Okt 20, 2009 1:13 pm | |
| Soome pood "MOPOMESTAN" ei suvatsenud mu päringule vastata seepärast tellisin hammasrattad www.cmsnl.com netipoest. Pakk kõik ilusti käes:  Ainuke viga et, tellimuse tegin 2 septembril ja kätte sain alles täna 20 oktoober, seega tellimuse esitamiset kuni paki kättesaamiseni läks tervelt 48 päeva! See pole mitte koht kust tellitud asjad saab nädalaga Maksma läks saatmine 25€ ning kokku läksi asi mulle maksma 904,70 krooni (esi ja tagahammakas + üks pirn). 420 keti jätsin tellimata, sest seda saab siit ka. |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Laup Jan 02, 2010 2:54 pm | |
| Täna 2 jaanuaril 2010 käivitasin peale küllalt pikka seismist. Sellegipoolest käivitus koheselt esimesest löögist vaatamata umbes -15c pakasele. Sai tehtud ligi 10km pikkune sõit. Muide kraan on sellel masinal alati avatud asendis ja seda juba ostmise hetkest saadik, nõelkapp peab ideaalselt.  Tänaseks päevaks on odomeetril 5611km. Minu läbisõit siis 1830km mis omatud 5 aasta peale on häbematult vähe   Kärnkummid peavad lumisel teel väga hästi, eriti esimene ratas. Tekitab mõtteid, et äkki panna oma suurele CN rollerile kah ette kärn... |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Kolm Veeb 24, 2010 10:21 am | |
| Ostsin oksjonilt keti. Sain hinnaga 100.- krooni, saatmiskulu ei läinud, sest käisin ise järel kuna asus lähedal:  Istub hammasratastele ilusti (nii sammu kui laiuse poolest):  |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Nelj Märts 25, 2010 5:28 pm | |
| |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Reede Veeb 11, 2011 1:18 pm | |
| |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Nelj Märts 31, 2011 9:07 am | |
| Täna hommikul näitas kraadiklaas akna taga -12C ja kuna eile õhtul oli täiesti sula ilm, siis aimasin, et on jälle aeg kus lumi kannab! Saigi Monkey käivitatud ja umbes 7km tuur mööda lagedaid lumeväljasid tehtud |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Kolm Juun 01, 2011 1:09 pm | |
| |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Reede Juul 01, 2011 9:48 am | |
| Sõitsin täna lõbusas tujus ARK'i oma Monkey't registreerima aga kahjuks raiskasin tunni oma aega ning arvele ei saanudki. Peamine põhjendus oli, et puuduvad peeglid. Küsisin, et kas üks peab olema, selle peale viidati et lensul on mõlemal pool kohad, seega kindlasti kaks. Lisaks mainiti, et puudu on suunatuled. Lenksul seda pildil olevat kohta näidates arvati veel eriti et: "on ju suundade koht!"  Oli probleemi ka aastaarvuga. Küsiti mis aasta masin, vastasin et seda tahaks ise ka teada. Nimelt pirkal viimane nr löömata, saab olla 1980-89.  Öeldi, et pean ise ütlema, mis aasta. Ma siis ütlesin naljaga: "sel juhul 2010 masin", mille peale mulle öeldi, et valeandmete esitamise eest võetakse mind vastutusele. Ausõna ma ei tea mis aasta oma, olen vin koodi järgi üritanud seda tuvastada aga siiani tulutult. Ning veel ei teadnud ma neile öelda masina kaalu ja mõõtmeid, nende otsimine nende poolt võtvat neil meeletu aja. |
|
 | |
urmet48
Postituste arv: 290 Age: 29 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Reede Juul 01, 2011 4:35 pm | |
| ARK tegelased ei viitsi ise vaeva näha nende tehniliste andmetega. Seega vähendamaks enda närvide ja ajakulu, on lihtsam need andmed ise eelnevalt netist üles otsida. Nalja hakkab saama Hiiumaal selle arvele võtmisega. Taebla "kuri" onu käib ainult kolmapäeviti ja suvisel ajal on siis sõidueksamid. Mis ajal aga neid võrride-mopeedide arvelevõtmisega tegeleb, see on teadmata. |
|
 | |
silvjorr
Postituste arv: 4 Age: 21 Registration date: 11/05/2010
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Teis Veeb 07, 2012 8:24 pm | |
| Mul ka üks Honda Monkey, mida vaikselt nokitse. Arvele sain päris lihtsalt, otsisin internetist standard mõõdud ja kaalu välja, VIN- koodi järgi tuvastasin aasta ja trükkisin paberile. ARKis ehk nüüd Maanteametis lõin paberi lauale, uuriti ja küsiti kust ma ikka selle sain, et ostu-müügi lepingut ei ole ja lõpuks vaadati masingi üle. Monkey olin pannud VW Golf 2 pagaasnikusse, isegi välja ei pidanud võtma, onud askeldasid umbes 15min Monkey kallal ja peale natukest paberitööd saingi masina arvele. See kõik toimus Rakvere ARKis. |
|
 | |
Romka areneb
 | Pealkiri: Re: Romka: Honda Monkey Teis Mai 08, 2012 11:14 am | |
| Täna siis võtsin ennast kokku ja läksin järjekordselt ARK-i. Enne seda kruvisin külge ühe suvalise peegli ja "suunatulekoha" kleepisin teibiga üle.  Valmistusin kõige hullemaks, sest eelmisest luhta läinud registreerimiseüritusest olid väga negatiivsed mälestused. Aga oli suur õnn ja vedamine, et juhuslikult sattusin seekord ühe väga normaalse töötaja otsa. Ta ei olnud üldse selline vinguv ja virisev ja sapine, vaid täiesti mõistlik ja asjalik ametnik. Koos järjekorras ootamisega max 15 min ja number käes! Panen enda jaoks hooaega alustades ka odomeetri pildi siia. |
|
 | |
|