|
|
| Autor | Teade |
|---|
tiit15
Postituste arv: 2 Age: 46 Registration date: 01/02/2011
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Reede Jan 27, 2012 8:55 pm | |
| Sul Mati tuleb see laul päris hästi välja,kas on ka varsti plaati oodata! |
|
 | |
mellpoiss
Postituste arv: 575 Age: 45 asukoht: Tallinn-Võrumaa Registration date: 18/03/2008
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Reede Jan 27, 2012 8:58 pm | |
| Parasjagu praegu mopeediklubi särkide teema arutlusel, äkki siiski tellid ka miskit, see hobusepildiga jääb tsipa nõrgaks? Hobisid sul ka mitmeid, võrrid, lambad, nüüd hobused ka veel, kuis kõike jõuad?
Kuidas Võrumaal ilm, külm nina ära ei võta? |
|
 | |
mati
Postituste arv: 462 Age: 50 Registration date: 16/02/2010
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 8:57 am | |
| | tiit15 kirjutas: | Sul Mati tuleb see laul päris hästi välja,kas on ka varsti plaati oodata! |
Pagan jah ma ise ka imestan, varsti saan säärekad valmis eks siis teeme plaati, lööd ka äkki kampa mul oleks trummimeest hädasti vaja?
| mellpoiss kirjutas: | Parasjagu praegu mopeediklubi särkide teema arutlusel, äkki siiski tellid ka miskit, see hobusepildiga jääb tsipa nõrgaks? Hobisid sul ka mitmeid, võrrid, lambad, nüüd hobused ka veel, kuis kõike jõuad?
Kuidas Võrumaal ilm, külm nina ära ei võta? |
Kes jõuab see teeb, hobused kah mõnusad, neile ei pea hiinaka süüdet vähemalt panema et käiksid, päraspoole lähen teen ühe ringi siis võin mõne looduspildi ka panna teile. Särke läheb ikka vaja ikka tellin kui saab. Ilm on külm praegu -18 traka ei tahtnud suve küttega käia, kuigi sai mingeid aineid lisatud, tuli ikkagi talvine panna.
Seniks nautige hommikust Haanja talve:

|
|
 | |
mellpoiss
Postituste arv: 575 Age: 45 asukoht: Tallinn-Võrumaa Registration date: 18/03/2008
 | |
 | |
urmet48
Postituste arv: 290 Age: 29 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 2:09 pm | |
| Mul on kitarr ja tuuba  |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 3:46 pm | |
| | mellpoiss kirjutas: |
No OK,võtan siis manageerimise jälle enda peale. Tunnike tagasi sebisin juba trummimehe. "Suvetouri" kokkupanek käib, paari suurema lavaga veel "bookimine" lahtine, varsti saadan playlisti ja graafiku ära! |
No krt. ülikõva, ainult et trummi mängitakse pulkadega ikka, on see muidu pädev trummimees sul, äkki mingi raju keevitaja hoopis?
|
|
 | |
oldmoped Admin
Postituste arv: 925 Age: 41 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 4:26 pm | |
| Kui sellised hiina digitaalasjade vihkajad siin koos, siis mul on ilusas nahaga kaetud kohvris täielikult lampidel pillivõim olemas - äkki saaks ka kuidagi punti tulla? _________________  |
|
 | |
praud
Postituste arv: 44 Age: 37 asukoht: Tartumaa Registration date: 09/01/2012
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 4:45 pm | |
| Ühe loona peaks kindlasti võtma repertuaari järgmise: Tolle looga ja hobusesärkidega niidaks raudselt kõik jalust |
|
 | |
motorist vana kala

Postituste arv: 250 Age: 36 asukoht: Tallinn Registration date: 17/02/2007
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 4:51 pm | |
| Ma olen ka päris kõva trummar. Olin meie klassi pioneerirühma trummar. Aastaid hiljem, kui 9.mai paraadi proovis olin, saadi aru, et ma panen hullult mööda pidevalt ja paraadiks korjati igaksjuhuks pulgad käest  . Neid pulkadeta mehi oli paraadil päris hulga veel. Sõber oli fanfaarimees, talle topiti paberipunn torusse, et jumalapärast piiksu välja ei tuleks. |
|
 | |
mellpoiss
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Laup Jan 28, 2012 5:09 pm | |
| Pulkadega mängivad nõrgad, raudmehed saavad sõrmedega hakkama. Panen siis enda pilli pildi, kirjeldades võib internet täis saada.  Ja nüüd kõikseemees harjutama, kevadel valime parimad välja! |
|
 | |
guits vana kala

Postituste arv: 166 Age: 41 asukoht: saaremaalt-järvani Registration date: 02/03/2007
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Püh Jan 29, 2012 10:28 pm | |
| egas, sii tuleb vist omale ka miski tatra pill leiutada ja viljandi folgile err 11tega |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Esm Jan 30, 2012 6:58 pm | |
| No nii pärlipüüdjad, kellasepad, trummarid, parmupillimehed ning muidu ööbikud ja joodikud õrr - 11 -ne põhivärv sai kindlaks tehtud täna sest homme annan kõik liivapritsi ja pärast pole enam millegagi analüüsi teha.  |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Kolm Veeb 01, 2012 6:21 pm | |
| Võtsin täna lahti rattad ja lähemal uurimisel selgus et veljed ei kõlbe enam sellises seisus kasutada, ikkagi tuleb hakata uusi otsima.  Nii et kui keegi teab kedagi kellel on üle üks paar 19'' võrri velgi normaalses seisus kroomiga siis ma oleks väga huvitatud. |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Reede Veeb 17, 2012 7:48 am | |
| Loodan et treialiõpilasel hakkavad kõik tahtejõud ja muud vajalikud jõud paika saama, raamatud on kõik ilusasti pähe õpitud külmade ilmadega ja pingid on ka jutipeal, värvitud - määritud ning on aeg alustada diplomitööga. Nimelt seiskus mul projekt ühe poldi taha ilma milleta ei taha teisi asju tsinki viia, sest tobe on pärast kunagi selle ühe poldiga uuesti minna. Kuidas oleks teha alustuseks üks selline keeruline poldikene?  |
|
 | |
mati
 | Pealkiri: Re: Mati: Riga-11 Püh Veeb 19, 2012 2:02 pm | |
| Ennäe kõik toimib nagu õlitatult andsin sisse e-tellimuse ja juba järgmisel päeval oli treialmeister isiklikult poldiga uksetaga. Natuke jäi endal ka veel viiliga praavitada ja tulemus üsna originaali sarnane.   Enne tsinkimist - värvimist proovisin veel kõik ilusasti külge, jalga ennast sai päris palju tugrvdatud, kuidagi väga nõrgad olid tehtud need uuema tüübi jalad.  Sadul sai ka uue jämedama poldi nüüd ei loksu vähemalt nagu haava leht.  Nüüd algab põnev etapp kuidas õnnestub värviga. |
|
 | |
|