|
|
| | Autor | Teade |
|---|
oldmoped Admin
Postituste arv: 892 Age: 41 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Üssetreff 2012 Nelj Jan 05, 2012 2:36 pm | |
| Tehke oma taskukalendrites punase markeriga ringid ümber: Selle aasta (rahvusvaheline) mopeedikokutulek Üssetreff toimub 25-27 mai 2012, põhikohaga Üsse külas, Ridala vallas, Läänemaal. Täpsem aja- ja tegevuskava täpsustub hiljem.
Kuupäevad on paigas ning üldrahvalikule arutelule ega muutmisele ei kuulu, kogu muu arutelu ja ettepanekud on samas väga teretulnud! _________________  |
|  | | oldmoped Admin
Postituste arv: 892 Age: 41 asukoht: Mopeedikeskus Registration date: 11/02/2007
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Reede Jan 06, 2012 12:38 pm | |
| Krt, nüüd läheb mitme jumala teenijatel raskeks - 26.05 toimub Wana-Kolga Tsiklitalli korraldatav Moto ja vanavara päev seekordse temaatikaga "külgkorvi eri". Nende enda kodulehel küll sellekohane info veel puudub ja vanatehnikaürituste kalendrist ei leidnud ka mingit märget, aga AMF'is on nad selle kiiresti, kui keegi seal hakkas suvist külgkorvimeeste kokkutulekut arutama just maha karjunud, et neil on ka selline üritus.
Eks tuleb võtta samasugune suhtumine, nagu neil oli siis, kui esimene Üssetreff oli kunagi juba ammu välja kuulutatud ja nad oma ürituse samadele päevadele panid, ning ma tegin ettepaneku, et nii väikses kohas, kui on Eesti, võiks ennem omavahel osaliselt kokkulangevate liikmetega ürituste korraldajad küüpäevasid kordineerida - "meil olid need kuupäevad juba ennem mõeldud, me lihtsalt ei olnud neid veel kuskil välja kuulutanud ning meid ei huvita".
Samas või kinnitada, et minu poolt ei ole tegu tahtliku torpedeeringuga ning enne treffi väljakuulutamist sai hoolikalt erinevate eestis kavas olevate ning välja kuulutatud ürituste aegu uuritud.... ja ega, kui isegi tahaks, päriselt mingi väike mopeedimeeste kokkusaamine, erinevalt vastupidisest suunast, kuidagi suurt ja uhket vanatehnikaüritust mõjutada ei saagi.
Üssetreffi selleaastased kuupäevad on paika pandud, nagu olid ka eelmise samasuguse probleemi korral 2007 aastal, arvestades lisaks ka skandinaavia mopeediüritusi ja nendega kordineeritud juba septembris, et sealpoolne seltskond tulla saaks (millegipärast seal planeeritaksegi oma tegevusi nii pikalt ette) ja on oodata, kui mingit suuremat katastroofi ei juhtu, Duvbo Moppers ja DSV-blårok klubide päris suureliikmelist osalust. _________________  |
|  | | Priit_IZ vana kala

Postituste arv: 241 Age: 32 asukoht: Tallinn ja Harjumaa (kuidas kunagi) Registration date: 23/05/2007
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Kolm Jan 11, 2012 2:52 pm | |
| Kas ürituse põhiliseks sisuks on planeeritud pikem enduroretk, nagu see oli 2010, või pigem platsipealne tegevus? |
|  | | Aspelund
Postituste arv: 26 Age: 36 Registration date: 21/02/2011
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Kolm Jan 11, 2012 4:21 pm | |
| Ja igaks juhuks info ka vajalik info 2013. aasta planeerimiseks.
Wana Kolga Tsiklitall teeb siis oma traditsioonilise maikuise ürituse kui "väikemootorratta eri". Ehk nagu Jaan ütles, mootorsõidukitele, mille töömaht jääb alla 100 cm3.
Tõenäoliselt saab üritus toimuma 25.mai 2013. Täpsemat infot saab Wana-Kolga inimestelt. Kui kellelgi konkreetselt Jaan Silla telefoni vaja, olen valmis seda privaatselt jagama.
Loodetavasti pole siis põhjust rääkida ürituste üksteisele selgaronimisest.
A.
Viimati muutis seda Aspelund (Kolm Jan 11, 2012 5:44 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|  | | motorist vana kala

Postituste arv: 220 Age: 36 asukoht: Tallinn Registration date: 17/02/2007
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Kolm Jan 11, 2012 4:57 pm | |
| Nädal tagasi sai Silla Jaanile lubatud, et täidan ka see aasta nende üritusel "töökohustusi"  . Seega hetkel kloonimisteenuse osutajad otsingu all  . |
|  | | jaan
Postituste arv: 3 Age: 56 Registration date: 23/09/2011
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 8:37 am | |
| Tere mehed.Pean vabandama hilise teatamise pärast,aga meil on jätkuvalt üritus iga aasta maikuu neljandal laupäeval.Eks me ole liialt ennast täis,kui arvame,et kõigile on see tärmin juba meelde kulunud.Veelkord vabandused segaduse pärast.Katsuge olla.Jaan Tsiklitallist |
|  | | oldmoped Admin
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 9:48 am | |
| | jaan kirjutas: | | Tere mehed.Pean vabandama hilise teatamise pärast,aga meil on jätkuvalt üritus iga aasta maikuu neljandal laupäeval. |
| Aspelund kirjutas: | Ja igaks juhuks info ka vajalik info 2013. aasta planeerimiseks.
Wana Kolga Tsiklitall teeb siis oma traditsioonilise maikuise ürituse kui "väikemootorratta eri". Ehk nagu Jaan ütles, mootorsõidukitele, mille töömaht jääb alla 100 cm3.
Tõenäoliselt saab üritus toimuma 25.mai 2013. Täpsemat infot saab Wana-Kolga inimestelt. Kui kellelgi konkreetselt Jaan Silla telefoni vaja, olen valmis seda privaatselt jagama.
Loodetavasti pole siis põhjust rääkida ürituste üksteisele selgaronimisest.
A. |
... ja nii sama maadejagamine juba alates aastast 2007, kuigi tol ajal eesti üritustekalendris vaba olnud maikuu neljas laupäev sai välja valitud ja välja reklaamitud igaaastaseks mopeediürituseks juba 2006 aasta lõpus, tuli 2007a 15. märtsil oma ürituse samade kuupäevadega Tsiklitall ikkagi tuimalt välja.
Mehed pidage mind munniks, kui tahate ja kuigi vahepeal sai osad aastad Üssetreffiga just selle sama teistega arvestamise pärast vangerdatud siia-sinna (ja ikka oli samal ajal kuskil mingi muu üritus ja kelelelgi ei sobinud jne jne jne), siis nagu esimesel aastal sai kunagi paika pandud, toimub mopeedikokkutulek Üssetreff nii sellel kui ka järgmisel aastal ja ka edaspidi mai neljandal nädalavahetusel. Esiteks, Üssetreff ei ole vanatehnikaüritus. Teiseks, me ei ole vaesed moonakad, kes peavad rikaste ja ilusate pärismasinate kõrvalt üle jäävaid palukesi korjama. Minu kontaktandmed ei ole olnud kunagi salastatud ja juba algusaegadest peale ei proovitud minuga ühendust võtta ja arutada, et kuidas ja mida selle kuupäevade kokkulangemisega teha.
Las osalejad "hääletavad jalgadega", et kas neile on olulisem igaastane üritus või mõne vanatehnikaürituse stiilipeo ühekordne väikemasinateema. Kui juhtub nii, et Üssetreff selle pärast ka välja sureb, siis lepin paratamatusega, et järelikult pidi nii minema ja leian oma ajale ja energiale ka muu väljundi.
Kui tsiteerida sellesama esimese aasta ürituste kokkulangemise arutelu teemat AMF'ist, siis...
| Tsiteerin:: | | Kui otsida vaba nädalavahetust, siis selle leiaks alles oktoobri-novembri kõige vihmasemal päeval. Ja siis on ka kellegi ämma sünnipäev. |
_________________  |
|  | | jaan
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 10:50 am | |
| Tere mehed.Olen Sinust Jaan alati lugu pidanud ja pean ka edasi,sest minu jaoks oled Sa tõsise suhtumisegs tehnikainimene.Kui me oma üritusega välja tulime,ei olnud meil plaanis kellelegi käru keerata,me lihtsalt ei olnud kõikidest üritustest teadlikud.Hetkel on juba raske midagi muuta,aga äkki istuks kunagi kokku,võtaks ölutit ja äkki leiaks mingi kompromissi.Veelkord vabandan Tsiklitalli nimel ja ei midagi isiklikku.Jaan Tsiklitallist. |
|  | | mellpoiss
Postituste arv: 459 Age: 45 asukoht: Tallinn-Võrumaa Registration date: 18/03/2008
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 11:22 am | |
| Tohoh, kus nüüd läks andmiseks. Pagan, mulle meeldib Jaani ütlemine "katsuge olla", see ütleb üsna tabavalt. Millegipärast ollakse eesti vanatehnikamaailmas (nagu ka "päriselus") kogu aeg nagu miskis "sõjas", kus kõik kõigile "ära panna" soovivad. Usun endiselt, et keegi ei säti oma üritust kalendrisse selleks, et kellegi teise üritamist kanni keerata! Tehakse neid ju ikkagi HEAS usus ja tahtes midagi välja pakkuda. Maailm ei ole, ega saagi olema õiglane, leppigem sellega. Ise plaanin küll hakkama saada mõlema olulise sündmuse külastamisega, aga tunnistan, et kuidagi piinlik hakkab tunnistada, et käisin SEAL ka. Nagu oleks moosivargil käinud?
Ärge ajage seda mõnu oma asja ajamisest minema.
Jõudu ja tänud kõigile, kes millegi korraldamise ette võtnud!
Ja katsungi olla, vaatamata kõigele! |
|  | | oldmoped Admin
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 11:50 am | |
| | mellpoiss kirjutas: | | Ise plaanin küll hakkama saada mõlema olulise sündmuse külastamisega, aga tunnistan, et kuidagi piinlik hakkab tunnistada, et käisin SEAL ka. |
Ei pea piinlik olema, kohe üldse ei pea!
Lihtsalt ma konstanteerin fakti, et elu lihtsalt on selline ja meie kliimast tulenevalt magus aeg ka nii lühike, et tahes tahtmata langevad mingid asjad omavahel kahjuks kokku. Kui kunagi ammu-ammu läks niimoodi, et kaks uut turule tulevat üritust sattusid juhuslikult sama aja kalendris võtma, siis ju pidi nimoodi minema.
Nagu ma eelmisel nädalal siseringis mainisin, siis, kuigi mopeediürituse aegu muuta ei kavatse, ei tähenada see seda, et peaks sellepärast kellegiga sõjajalal olema - kui on piisavalt huvilisi, võib kolmepäevase kokkutuleku raames teha ju kasvõi laupäeva päevase organiseeritud bussireisi "Naabrite juurde külgkorve vaatama" ja õhtul jälle mopeedide juures edasi joriseda ja vaadata, kellel on pikem.
Näiteks 2013 oleks veel ekstreemsem võimalus läbida see sama Üsse-Nõo trass lausa mopeedidel._________________  |
|  | | jaan
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 11:58 am | |
| Tere mehed.No nii lihtsalt see sai ikka ei käi küll,öluti ju puha joomata,aga aitähh Jaan(tegelt Jaanid ongi täitsad mehed).Katsuge olla.Jaan Tsiklitallist. |
|  | | urmet48
Postituste arv: 240 Age: 28 asukoht: Hiiumaa Registration date: 30/03/2009
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 4:57 pm | |
| | jaan kirjutas: | | Tere mehed.Olen Sinust Jaan alati lugu pidanud ja pean ka edasi,sest minu jaoks oled Sa tõsise suhtumisegs tehnikainimene.Kui me oma üritusega välja tulime,ei olnud meil plaanis kellelegi käru keerata,me lihtsalt ei olnud kõikidest üritustest teadlikud.Hetkel on juba raske midagi muuta,aga äkki istuks kunagi kokku,võtaks ölutit ja äkki leiaks mingi kompromissi.Veelkord vabandan Tsiklitalli nimel ja ei midagi isiklikku.Jaan Tsiklitallist. |
25-27 mai 2012 ajavahemikul on ju võimalus sul tulla lustima ja mopeede vaatama ja ka vägijooki tarbima  |
|  | | Priit_IZ vana kala

Postituste arv: 241 Age: 32 asukoht: Tallinn ja Harjumaa (kuidas kunagi) Registration date: 23/05/2007
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Nelj Jan 12, 2012 5:23 pm | |
| Mina ei saa selle lahingu olemusest päris hästi aru. Nagu Oldmoped on korduvalt rõhutanud, ei ole Üssetreff kunagi olnud kvantiteedipõhine üritus, seega pole probleemi. Iga mees/naine valib selle ürituse, mis talle hingelähedasem. Ise plaanin igal juhul Üssetreffile, kui vähegi töölt ära saab selleks ajaks. Väikese mootoriga kaherattalised meeldivad, lisaks on juba välja kujunenud muhe seltskond, ning samas on tore ka mõnda uut tegelast näha. Vanatehnika vastu pole samuti midagi, aga kui peab valima jäävad minu jaoks mopeedid peale. Üssetreffi väljasuremisse mina ei usu, kui Oldmopedil vähegi viitsimist on asjaga tegeleda. Eks ta ise ostustab kui suure seltskonna jaoks on mõtet seda korraldada ja kas üldse, aga omalt poolt saan öelda, et alati rahule jäänud. Loodetavasti tuleb nedi treffe veel ja veel. Siinkohal tahaks samti tänada ja pikka meelt soovida ka Üssetreffi perenaisele |
|  | | Hitchiker
Postituste arv: 23 Age: 38 asukoht: tallinn Registration date: 28/05/2007
 | Pealkiri: Re: Üssetreff 2012 Esm Jan 23, 2012 10:17 pm | |
| Eks kõik on valikuvabaduse küsimus. Loomulikult ei saa inimesi sundida sellel-teisel üritusel osalema, minu jaoks on Üsse võimaluse korral esmatähtis ja kellegi teise jaoks miski muu. Mul igati pohhui ja arvatavalt olen ikka Üssel. Tervitused Kadrile ja Mardile |
|  | | |
| Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 |
| | Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|